mynewspapers.net

Förskolans verksamhet med Honeycomb spannmål

Förskolans verksamhet med Honeycomb spannmål


Honeycomb spannmål är ett varumärke av Post spannmål formad som en honeycomb som har varit åtnjuts av barn och vuxna sedan 1965. Använda Honeycomb spannmål i förskolans aktiviteter för kul hantverk och lärdomar om honungsbin.

Beehive

Skapa en bikupa med en styrofoam boll och Honeycomb spannmål. Har barnen limma spannmål till bollen. Läraren kan skära bollar i en mer avlång kupans form om hon eller han önskar. Använda fiskelina och Gem för att hänga kupans från taket. Använda denna tid för att förklara för förskolebarn hur bikupor bildas och vad deras syfte är.

Inventering och sång

Hitta en honungsbinas låt som innebär att räkna och hjälpa barn lära sig att räkna med hjälp av Honeycomb spannmål bitar. Varje gång en presenteras i sången, räkna att många antal spannmål bitar och har barnen göra samma sak.

Honey Jar

Barn kan göra en honung burk för föräldrarna genom limning bitar av Honeycomb spannmål och plast bin i en glasburk. Använda denna tid för att förklara för förskolebarn hur bina göra honung. När limmet är torrt fyll varje burk med honung och låt barnen ta dem hem som en gåva. Var noga med locken skruvas på tight för att undvika spill.

Ice cream social

Skapa glass delningar med Honeycomb spannmål pålägg. Gröp ur en hjälpande av choklad eller vanilj glass och placera den i en skål tillsammans med en banan. Strö glassen med rainbow strössel och honungskaka spannmål. Ice cream socials är kul för semester fester eller förskola avläggande av examen.