mynewspapers.net

Förskola Whale konst projekt

Förskola Whale konst projekt


När barn studerar jordens oceaner och fascinerande liv inom djupt vatten, är chansen att valar kommer att delta i lektionerna. Efter att ha undervisat om sorter och storlekar av ocean-bostad däggdjuren, planera whale konstprojekt för preschool-ålder barnen. Små händer kan måla eller dekorera whale-former, limma whale collage eller göra en uppstoppad val från lätt att hitta objekt.

Salt deg Whale

Förskola Whale konst projekt


Före detta projekt, blanda salt deg och göra en val formar för varje förskolebarn. Shirleys förskola hemsida har en lätt salt deg recept. För att göra ett enkelt val, forma en tennisboll storlek skopa salt deg i en tillplattad teardrop. Nypa en ytterligare jordnöt-shell form från degen. Lägg till det att spetsen på teardrop form som valfiskens svans. När formerna är torra, vilket kan ta två dagar eller mer, ger en till varje barn. Passera ut vita och blå färg och penslar. Be barnen att måla botten hälften av whale viten och upp halv, inklusive svansen, blå. När färgen är torr, vicka lim på en plast ögat, finns i hobbybutiker. Rita en mun med en svart permanent spritpenna.

Orca målning

Kopiera formen på en Orca whale på blå konstruktion papper. Enchanted Learning webbplatsen har en utskrivbar mall för en Orca. Ge förskolebarn svart och vit färg och en pensel för varje färg. Instruera barnen att måla valfiskens vita områden först, sedan fylla i resten av whale konturerna med svart färg. När Orca målningarna är torra, placera klart cling film över varje bild och säkra wrap på baksidan av var och en med tydlig tejp. Cling film ger en undervattens effekt till målningarna.

Strumpa Whale

Låt förskolebarn grejer en ren, vit mäns athletic strumpa med bomull eller wadded upp tidningen till skapa en val. Be barnen att stoppa strumpan, upp till hälen. Slips-off strumpan på hälen med vitt garn. Mäta två inches av överskjutande strumpa att vara valfiskens svans och sedan skära av resten av återstående strumpan. Skär två en-tums triangel fenor och den överskjutande delen, sedan limma dem på sidorna av val med tyg lim. Limmet wiggle ögon för valfiskens ansikte. Lägga till en tre-tums längd av röda garn under ögonen att fungera som den whale mun. Limma tre två-tums öglor av blått garn till toppen av val att likna vatten besprutning från valfiskens blåshål.

Whale Shape Collage

Förskola Whale konst projekt


Skära formen av en kaskelot från en bit av robust, svart kartong. Enchanted Learning webbplatsen har en mall med en kaskelot som du kan kopiera och sedan använda som mönster. Låt ungdomarna använda penslar för att täcka ytan av kartong med flytande lim. Ge barnen ett urval av hantverk skum former, paljetter och pom-poms att placera på lim-täckte ytan att skapa ett texturerat collage i form av en val. Häng de konstnärliga val collage på din klassrummet anslagstavla.