mynewspapers.net

Förskola ta hem boken väska idéer

Förskola ta hem boken väska idéer


De flesta förskola barn har sin egen bok väskor, och många är oerhört stolt över dem. Hjälp din förskolebarn skapar en intressant bok väska hantverk som barnen kan ta med dem hem. Alternativt kan du hjälpa dem att skapa dekorationer som de kan använda på sina boken väskor, med vissa mycket enkelt hantverk.

Enkel bok väska hantverk

Detta enkla bok väska hantverk kommer att ge eleverna bra praxis i följande riktningar. Visa dem hur man hålla en bit konstruktion papper horisontellt och vik de två sidorna in mot mitten. Sedan Visa hur du kan Tejpa ihop, två vikta kanter och botten av den resulterande "fickan". Visa barnen hur man skär två remsor från ett andra stycke papper för att göra två axelband, och hur man limma dem på lämpligt sätt. För att göra boken påsen ser mer äkta, som det har en flik som öppnas och stängs, skär en bit konstruktion papper så att den passar bredden på den bok väskan och vik den över toppen. Tejpa ner ena sidan, och låt den andra sidan hänga lös så att barnen kan öppna den för att placera objekt inuti.

Paper Bag bok väska

Förskolebarn kan göra detta faux bok väska ur en grundläggande papperspåse lunch. Visa dem hur man öppna papperskasse så att den står på sina egna, och sedan vika över de översta några inches till skapa en flik som öppnas och stängs som vissa bok påsar gör. Sedan ge varje elev två remsor av papper--2 inches bred och något högre än vikta papperspåsen-- och visa dem hur man limma toppar och bottnar på baksidan av boken påsen att skapa axelband. Ge studenterna en rektangulär bit papper och visa dem hur till applicera lim till endast tre sidor av det att göra en ficka och limma den mot den motsatta änden av papperskasse. Eleverna kan sedan använda denna "bok väska" att bära hem noter till föräldrar, tillstånd halk och andra artiklar som ska göra det från skola till sina föräldrar.

Bok väska pärlor

Vill dina barn några dekorationer för deras bok väskor? Du måste göra det första steget i detta hantverk, men barnen kommer att älska gör resten. Genomgått materialet en säkerhetsnål på baksidan av deras bok väskor. Sedan Vik en lång bit snöre på mitten och tråden det genom säkerhetsnål. Stick i ändarna av strängen genom den loopas hälften och pull att säkra strängen till bok väska. Ge eleverna med massor av pärlor i olika storlekar till tråd på strängen. Uppmuntra barnen att använda mönster och favorit färger. När de är klara, knyt en knut i slutet av strängen för att förvara pärlorna. (Du kan behöva till dubbel - eller trippel-Knut strängen, beroende på storleken på hålen i pärlorna.)