mynewspapers.net

Förskola klassrumsaktiviteter med alfabetet Letter schabloner

Förskola klassrumsaktiviteter med alfabetet Letter schabloner


Förskola klassrum läroplanen bör vara både underhållande och pedagogiskt för barn. Det är viktigt för tre - och fyra-åriga barn att lära sig alfabetet under deras förskola år sedan är avgörande för framtida läsning framgång. Förskolans lärare kan använda en uppsättning av alfabetet letter stenciler på många sätt att lära barn alfabetet.

Brevet för dagen

Tilldela en märka till varje dag i förskolan och skapa en pedagogisk tema kring brevet med dekorerade brevet för att förstärka temat. Till exempel börja med måndag som bokstaven "A" dag och skapa aktiviteter som alla börjar med bokstaven "A" Lära barnen om äpplen, djur, konst eller något ämne som börjar med "A." Tisdagen skulle vara bokstaven "B" dag och lära barnen om björnar, båtar, bananer eller något ämne som börjar med "B." Fortsätta under hela alfabetet och upprepa sedan med hjälp av nya aktiviteter för varje bokstav.

Hårda och mjuka ljud

Använda stencilerna för att förstärka hårda och mjuka brev ljud genom att skapa ett collage av bokstäver som gör hårt ljud och ett collage av bokstäver som gör mjuka ljud. Under gruppen tid, be barnen att identifiera ljud och om de svarar rätt, låt barnen färg i bokstäverna. Använda överdimensionerade konstruktion papper så att barnen kan lätt se collagen och lägga upp dem för visning i klassrummet.

Spelets namn

Har gott om utstansade bokstäver tillgängliga för barnen och be dem att hitta de bokstäver som är i början av sina vänners namn. Varje barn kan samla bokstäver och dela med klassen som person namn börjar med den bokstaven. Du kan också utöka denna verksamhet och ber barnen att välja bokstäver som är i början av deras familjemedlemmens namn.

Bokstav djur

Alfabetet stenciler är stor för att skapa brev djur. Stencilen varje bokstav på konstruktion papper och dela dem ut till studenterna. Fråga dem om de vet att ett djur som börjar med deras brev och att göra brevet ser ut att djur. Detta kommer att bli lätt för några bokstäver---som göra bokstaven "S" ser som en orm är lätt--- men kan vara svårt för andra bokstäver, så har några prover tillgängliga att uppmuntra barnens kreativitet.