mynewspapers.net

Förskola hälsa & säkerhet politik avsiktsförklaring

Förskola hälsa & säkerhet politik avsiktsförklaring


En av de många aspekterna av en vårdgivare jobb är att följa hälsa och säkerhet politik på sin plats för lärande. Det är viktigt att lära förskolebarn att vara hälsosamma och säkra, eftersom de är båda viktiga lektioner som barn kommer att bära med sig genom vuxenlivet.

Handtvätt

Handtvätt stoppar spridningen av bakterier och är grunden för att hålla förskolebarn friska. Lära barn hur man ska tvätta händerna. Tvätta händerna innan du äter eller matlagning, efter att ha använt badrummet, efter lämnar skolan husdjur, efter att ha spelat utanför, efter hostar eller nyser och efter att ha spelat med sensoriska objekt som sand.

Äta hälsosamt

Förskolebarn behöver öva hälsosamma matvanor. Lära barnen vilka livsmedel är friska och vilka livsmedel inte. Äta och laga hälsosam mat med barnen.

Motion och resten

Förskolebarn behöver motion och vila varje dag. Motion får hjärtat pumpa och stärker musklerna. Resten är viktigt för hjärnans utveckling och tillväxt.

Säkerhet

Hålla alla lärande områden, både inomhus och utomhus, säker och barn-proofed. Följa statens vuxen till barn förhållande. Har uppdaterat första hjälpen leveranser och familjen kontaktinformation.

Öva säkerhetsrutiner

Förskolebarn bör öva säkerhetsförfaranden, som brandövningar, ofta. När de blir mer rutin, kommer att barn vara mer samarbetsvillig och mindre nervös. Till exempel får att barn på regelbundna promenader barnen brukade uppställningen, följande riktningar och bor tillsammans.