mynewspapers.net

Förskola bild Bulletin Board idéer

Förskola bild Bulletin Board idéer


I en förskola, en anslagstavla kan lägga till ett stänk av färg och konsistens i klassrummet. Som lärare, kan du använda anslagstavlan till bekanta klassmedlemmar med varandra, stödja lektioner eller att avsluta temat för en termin. När man planerar anslagstavlor, överväga säsongen och dina mål för klassen.

Skolan av fisk

Om din förskola klass kommer att studera havet eller arbetar med projekt som involverar marina livet, en skola av fisk anslagstavla kan förstärka upplevelsen. Börja med en blå eller akvamarin bakgrund representerar vattnet. Leta efter metallic papper för extra textur. Göra en fisk för var och en av dina förskolebarn och sätta deras foto i centrum, och ordna fisk i bildandet. Lägga till detaljer som tång flyter på strömmar, bubblor och andra små havsdjur för extra färg och visuella intresse.

Släktträd

För att ge intrycket att ditt klassrum är som en andra familj, göra ett släktträd anslagstavla. Använda en bakgrund som har en smal grön remsa att representera gräs och en bred blå remsa för himlen och skär stam och grenar av brunt papper. För våren trä, använda gröna blad och placera varje barns ansikte på ett äpple. Under hösten och vintern, kan du sätta varje elev på en höst löv som hänger i trädet.

Caterpillar klass

Göra en ljus, fet anslagstavla i form av en larv att lägga till en rolig touch till ditt klassrum. Skapa en stor cirkel avsnitt för varje förskolebarn och klistra in deras foto i centrumet. göra ett separat avsnitt för caterpillar's huvud. Ordna cirklar i en linje så de bildar caterpillar's kropp. överlappande kanter som behövs. Du kan göra gupp i Larvs kropp att passa alla studenter på en bräda.

Christmas älvor

Under semester, göra en festlig förskolans anslagstavla med jul tomtar. Involvera studenter i projektet genom att ge dem tomma röda och gröna elf organ och hattar och att låta barn att anpassa dem med markörer, kritor, craft papper och klister. Gör en komplett elf genom att skära ut varje barns ansikte från ett foto, klistra in den ovanför kroppen och sätta hatten på toppen. Ordna alverna i styrelsen i en scen: runt granen, i snön, eller i grupper med olika holiday ornament.

Godisbutik

I början av året, gör en ljus, texturerat anslagstavla som firar din söta förskolebarn. Skapa en markering av färgglada godis genom att Linda runda bitar av frigolit i cellofan, figursättning papper eller hantverk papper. Knyt ändarna av papper med band och limma elevernas bilder på enskilda godis. Ordna godis i en skål, knuten till ett band eller i enskilda godisbutik burkar på anslagstavlan, och låt barnen ta sin bit hem i slutet av året.