mynewspapers.net

Försäljning flygblad idéer

Försäljning flygblad idéer


När du skapar en försäljning flygblad, bör du hålla i minnet att det måste omedelbart ta uppmärksamhet av potentiella kunder vid första anblicken, eller flyer kommer aldrig ses över igen. Bara sätta din försäljning objekt i din design är inte tillräckligt att gunga kunder från konkurrenterna. Göra det enkelt utan alltför många distraktioner och locka framtida shoppare med ett flygblad som säger "Du bara har att titta på mig."

Visa dem pengarna

Införliva en naturlig storlek bild av en en-, fem-, 10- eller 20-dollar bill på reklambladet och hänger det ihop med de objekt som du har till försäljning. Ju mer realistisk räkningen ser ut, desto bättre chans att allmänheten kommer att titta på den. Människor har svårt att kasta bort pengar, även om det är bara en faksimil. Den "pengar" i flygbladet kan representera vad du tar bort pris om objekt till försäljning eller bara som kunder kommer att spara pengar när de handlar din försäljning.

Ge dem en utmaning

En annan teknik är att skapa ett reklamblad med ett korsord som när de är färdiga ger kunder en särskild försäljning objekt tillgängliga till endast dem som slutför pussel korrekt. Eller ge en extra 10 eller 20 procent av den totala fakturan till människor som tar i en ifyllda pussel. Gör det enkelt för dina costumiers för att kunna slutföra. De flesta människor kommer att finna det svårt att gå upp en utmaning och en god försäljning.

Leka med ord

Använda en catchy fras för din flyer, en som kommer att fastna i medvetandet hos framtida kunder. Skapa en rolig säger eller använda en ordlek som människor kommer att minnas. Om du är en skoaffär, till exempel sätta meningen, "Gå en mil i våra skor och du kommer alltid tillbaka," som din rubrik. Detta fångar kunden vid första anblicken. "Maria hade en liten lamm och hans Fleece är i våra tröjor," är en annan catchy fras som kommer att få märkt om du säljer ylletröjor. Vara kreativ och ta dina kunder med smarta formuleringar.

Komiska bilder

Roliga bilder är ett sätt att fånga potentiella kunder. Många webbplatser erbjuder bilder gratis eller för en minimal pris för en-ime använda. Djur klädd i fåniga kläder, gamla kvinnor boxning eller en man med en TUPE som flaxar i vinden är alla bilder till att få potentiella kunder att kolla din flyer. Om bilden är riktigt roligt, kan de hänga den på anslagstavlan för kontoret eller hemma på deras kylskåpsdörren. Detta kommer att ge din flyer extra exponering.