mynewspapers.net

Forntida egyptiska kostymer för barn

Forntida egyptiska kostymer för barn


Antika Egypten är ett land av myter och legender. En av de äldsta civilisationerna i historia, de gamla egyptierna är känt för mummifying deras ledare, faraonerna, och för att bygga pyramiderna och sfinxen, som fortfarande står i dag. Om ditt barn är intresserad av Egypten, finns det ett antal antika egyptiska kostymer de kan klä i för Halloween.

King Tut

Klipp ut en King Tut mask från en bit kartong och måla den med guld och gröna färgen. Använda en svart markör för att lägga till detaljer. Klipp ut små papp rektanglar för armband och måla dem guld. Klipp ut en skuldra och bröst plattan från kartong och skära en cirkel i mitten som är stor nog för ditt barns huvud att passa genom. Knyt en resår i midjan på baksidan av masken och klipp ut två hål för ögonen. Har dina barn bära svarta byxor och en tröja med dessa objekt.

Sphinx

Klipp ut en sphinx mask från en bit kartong och måla den med guld och gröna färgen. Använda en svart markör för att lägga till detaljer. Sfinxen har chefen för en människa, och är inrett som en farao. Du kan dekorera den på samma sätt som du skulle en King Tut mask. Har barnet bära bruna sweatpants och tröja. Klipp ut en 3-tums-wide 2 fot långa bit brun filt; sy denna svansen på baksidan av sweatpants. Har ditt barn bära bruna vantar för tassar.

Mumien

Skär långa strimlor av vit bomullsduk. Har ditt barn bära vita byxor, en vit tröja och vita handskar eller vantar. Linda bomull remsorna runt hans kropp, som noggrant täcker varje tum. Fäst trasan med säkerhetsnålar.

Cleopatra

Sy ett pannband med guld filt och tråd och nål. Bifoga plast falska juveler till filten med hjälp av en limpistol. Har ditt barn bära en svart eller mörk mantel, eller mode en av svart tyg. Dekorera den purpurröda mantelns sömmar med guld tyg paint.