mynewspapers.net

Formella sweet 16 födelsedag idéer

Formella sweet 16 födelsedag idéer


Fira din Sweet 16 födelsedag med en formell fest som betyder din kommande av ålder. Denna milstolpe födelsedag kan du se över ditt liv, erkänner och uppskattar alla människor som har lagt till det och ser fram emot framtiden. Har en formell fest sätter alla betoningen på du och din speciella dag.

Teman

Välj ett fancy tema att hålla ert parti formellt. Använd en prins eller prinsessa tema, "stjärna" Hollywoodtema, awards show tema, en maskerad eller någon twist som du vill ska fungera som ett formellt tema. Sweet 16 idéer part föreslår klä i en princess balklänning och bjuda in dina gäster att göra detsamma om du vill ha en princess-inspirerade saga fest. Ännu ett parti runt godis kan vara formella---om du klä upp.

Färger

Använd din färgsättning för att skapa en formell fest. Blanda din favoritfärg med en kompletterande färg, till exempel rosa och vit, lavendel och silver, rött och guld--- eller alla färger du vill. Sweet 16 idéer part föreslår en svartvit formella tema med svarta och vita dekorationer och inbjudningar och be gästerna att bära svart och vitt. Eller har ett monokromatiskt tema, som en "vit" fest, där alla dina gäster bär vit.

Inbjudningar

Skicka ut fancy inbjudningar att informera dina gäster formella karaktär av ert parti. Inbjudningarna kan vara lika elegant som bröllopinbjudningar med velum, fancy teckensnitt och använda formella formuleringar med inga förkortningar. Strö guld eller silver glitter, som föreslagits av barnens födelsedag part Guide, för en fancy effekt. Om du har några speciella önskemål, till exempel be gästerna att bära en viss färg eller ta en mask för en maskerad, nämna det i inbjudningarna.

Dekorationer

Tänk på en formell händelse---som ett bröllop, bal eller utmärkelser visar---när beslut fattas om din dekorationer. Fastställa en fancy matta, såsom röda mattan, som matchar din tema och färger för gäster att gå ner. Kids' Birthday Party Guide ger råd med blommor, ljus, serpentiner, borddukar, strängar av lampor och andra dekorationer till vända din part läge i en vacker kuliss för din fest. Använda fancy crystal vaser, skålar och glas för att hålla med det formella temat.

Underhållning och aktiviteter

Hyr en DJ, band eller bedragare att spela live på festen. Verksamhet kan omfatta dans, tal, bildspel, fotograferingar eller andra promenader ner memory lane. En ljus-belysning ceremoni är en annan aktivitet kan du ha på din Sweet 16. Sweet 16 idéer part förklarar att varje ljus utgör en viktig för födelsedag celebrant, som bör göra ett kort tal eller dela en känsla om att personen som hon tänder ljuset. Till exempel om hon träffade sin bästa vän när hon var sju, borde hon säga något om sin bästa vän som hon lyser sin sjunde ljus.

Mat och Dessert

Servera plockmat som hors d'oeuvres på silver plattor, och en tre-, fem - eller sju-rätters måltid på formella servis. Även om maten är hamburgare och pommes frites, kan den serveras på ett formellt sätt. Dessert kan inkludera en tredelad tårta, som föreslagits av barnens födelsedag part Guide, en choklad fondue fontän eller ett stort sortiment av godis ordnat på ett dekorativt sätt i glasburkar.

Gynnar

Passera ut partiet favörer som passar in i temat eller färger av partit. En CD med speciella låtar som spelades kan innehålla grafik som har datum, födelsedagsbarnet och tillfälle. Individanpassade godis kan presenteras i små presentaskar eller annan formell förpackning. Någon tjänst som du vill ge dina gäster kan visas fancy om du klä upp dem med band, tyll eller andra dekorativa förpackningar. Sweet 16 idéer part föreslår individanpassade tjänster eller liten presentpåsar, som en liten handväska fylld med personlig spa-produkter.