mynewspapers.net

Formella stilar för tonåriga killarTonåriga killar som överväger vad att bära för en formell händelse har mer val då de inser. Proms, bröllop, speciella tillfällen och kräver normalt minst en kostym och slips, som är grunden för ett formellt utseende. Personliga detaljer kan dock förbättra kostym genom att skapa en modern look. Om det är första gången kostym eller en uppdatering av mode, kan tonåring hanar hitta flera formalwear stilar som är unga, hippa och trendiga.

Skjortor

Klassiskt vit är den traditionella färgen för en klänning skjorta. Välja något icke traditionella. En mörk-blå skjorta går bra med en grå kostym. Mönstrade skjortor, såsom rutigt, randigt eller små kontroller, vågar, men stilen kan dras om görs på rätt sätt. Skjortor i svart eller blå beteckna ett personligt val. Att hålla skjortor monokromatiska ger ett modernt utseende när det paras ihop med ljusa solid-färg slips.

Passar

För händelser som kräver kostym, tänka utanför boxen. Unga kändisar är en källa för mode idéer. Några ses idrottsliga djupt röd, kritstrecksrandig eller silver jackor. Kostymer med västar i kontrasterande färger gör en vintage-stil utseende höft. Till exempel matcha en svart väst med en grå kostym. Smoking jacket rockuppslagen erbjuds antingen hela eller tunn, beroende på personliga preferenser. Prova en färgad eller mönstrad skjorta, till exempel en blå och svart-randig skjorta under en wide-lapel tux jacka att modernisera ett super formella utseende.

Slipsar

Band är blickfång av formella slitage. Banden finns i bow stil eller regelbundna, som är bred eller smal. Överväga kostym och kavaj slagen när beslut fattas om en slips stil eller bredd. Bred lapels ser bättre med bredare band. Prova något annorlunda, som en småmönstrad slips med en super formell kostym. Solida färger som i pasteller, röda, svarta och grå är trendigt bland unga kändisar. En röd slips par väl med en Ljung grå skjorta eller mönstrad skjorta. En grå slips med en svart tröja eller skapar tvärtom en klassisk look.

Skor

Formella slitage skor har en regel följas: samordna skon färg med färgen på bältet. Formella skor är oftast glänsande läder och finns i flera stilar. Svarta skor är konventionell färg de par väl med monokromatisk och mörk kostym. Slips eller slip-on stilar är på modet. Se bara till att skor är bekväma.