mynewspapers.net

Formar för att göra yttre vatten fontäner

Formar för att göra yttre vatten fontäner


Vatten fontäner kan lägga serenity, estetik och funktion till yttre landskap. Yttre vatten fontäner är oftast gjorda med betong, lera eller kåda. Utforma din egen yttre vatten fontäner från något av dessa material kräver användning av någon typ av mögel att forma den fontän designen. Gemensamma husgeråd kan fungera som yttre fontän formar, eller du kan anpassa formar för att passa din vision.

Skålar

Plast, metall eller trä skålar är bland typerna av mögelsvampar kan du göra yttre vatten fontäner. Beroende på materialet och den process som du använder för att göra fontänen, kanske du behöver mer än en skål att göra mögel. Till exempel om du kastar en konkret form, räcker en skål att forma sanden in i önskad form. För tryckte eller hällde ämnen inklusive betong eller flytande harts, behöver du två olika stora skålar att göra mögel. Största skålen är kärlet för material och formar fontänen utanför omkrets. En mindre skål passar inuti den större skålen att skapa inre formen i fontänen.

Sand

Kastar en konkret fontän kräver sand att bilda den önskade formen av design. Du kan göra alla former som du gillar i sanden med hjälp av olika hushållsapparater material, eller du kan skapa en fri form design i sanden med händerna. Se till att täcka sanden med cling film att hålla partiklar från konkreta fontän Slutför. spraya ett släppmedel på cling film innan du häller betong.

Planteringsmaskiner

Planters tillverkade av glas, keramik, terrakotta och trä finns mögel alternativ för att göra yttre vatten fontäner. Du kan använda på utsidan eller insidan av planter, beroende på önskad storlek i fontänen. Använda ett släppmedel innan du sprider modelleran över ytan. När leran torkar, kan du ta bort mögel.

Skum

Bygga en form för en yttre konkreta fontän med extruderad skumisolering. Detta byggnadsmaterial är billigare än trä; Du kan klippa den med en cirkelsåg och montera mögel med silvertejp. Anpassad storlek formen för att göra en fontän som passar ditt landskap.