mynewspapers.net

Förfarande för att ersätta en vattenmätare

Förfarande för att ersätta en vattenmätare


Vattenmätare Håll koll på hur mycket vatten invånarna i en hem förbruka. När det inte fungerar ordentligt, kommer att kvalificerad underhållspersonal från din lokala vattendistrikt komma och ersätta vattenmätaren. Invånarna är i allmänhet inte ens måste vara hemma vid tidpunkten för ersättningen.

Tidsram

Ersätta en vattenmätare är något du bara måste du ha gjort om varje 18 år. Fungerande problem börjar uppstå runt denna tid, såsom tillhandahållande av felaktiga data avläsningar. Att ha vattenmätaren ersättas är ett jobb som tar bara ungefär en halvtimme för att slutföra.

Ersättning

Byta ut äldre vattenmätare med uppgraderade versioner sker i staterna som Massachusetts. Överföring av vatten mätaravläsningar elektroniskt gör sig av med behovet av att fysiskt behöva gå hus till hus behandlingen meter. Dessutom kommer betalar mätaren läsare inte längre att en nödvändighet.

Efter ett byte

Manipulering av vattenmätaren när det har installerats rekommenderas generellt inte. Att ta bort mätaren och avlyssning till serviceraden är mot lagen och böter kommer att ges till kunderna fastna bryta denna regel.