mynewspapers.net

Företag som ger bidrag & sponsring för unga idrottare

Företag som ger bidrag & sponsring för unga idrottare


Många populära ungdomsverksamhet, inklusive spelar TV-spel, titta på TV och surfa på Internet, bidra till livslång hälsofrågor som typ 2 diabetes och fetma. Vissa företag erbjuder stipendier till unga idrottare, som bidra till att uppmuntra barn, tonåringar och unga vuxna att leva hälsosammare livsstil och delta i idrott i ett försök att bekämpa dessa problem, liksom främja lagarbete och hårt arbete.

Mållinjen

Sport företaget, mållinjen, grundades 1998 mållinjen Youth Foundation. Detta ungdomsprogram är baserat på tron att om barnen spela sport, motion och fokus på utbildning, de kommer att göra bra val och har friska liv. Stiftelsen betonar hälsosam livsstil, både i aktivitet och näring, samt lagarbete. Från och med 2011 erbjuder mållinjen Youth Foundation flera bidrag till Ungdom idrottare med allt från £650 till £3.250.

Liberty Mutual

Liberty ömsesidigt har ansvarig sport gemenskapens bidrag, som är utformade för att stödja sport ungdomsprogram. Dessa bidrag erkänna ungdomslag, klubbar och ligor åtagit sig att ansvariga coaching och ansvarig sport föräldraskap. De £1,625 bidrag kan vara användningsområden för team uniformer, utrustning och resekostnader. Vinnarna väljs när medlemmar i gemenskapen fylla i ett online-kurs och frågesport om ansvarig coaching och sport ungdomsverksamhet.

Nike

Nike utmärkelser bidrag i form av produktdonationer, som kläder, skor och utrustning. Medan Nike inte ger produkten donation bidrag till enskilda idrottare, omfatta de huvudsakliga stödmottagarna ideella organisationer och grupper åtagit sig att social förändring genom idrott. Uppfattningen bakom bidragen är som sport hjälp bygga värdefulla färdigheter i at-risk ungdomar. Dessa kunskaper är konfliktlösning, ledarskap, trauma lättnad och eget kapital. Från och med 2011 investerat Nike minst på £204 miljoner dollar i produkten donation bidrag.

General Mills

General Mills samarbetar med den amerikanska dietiska Association Foundation och presidentens rådet på fysisk kondition, idrott och kost sedan 2002 att tilldela 50 £6.500 bidrag till ideella ungdomsprogram, från och med 2011. Stödmottagarna är i allmänhet ungdomsprogram som lära och uppmuntra barnen att utveckla fitness och bra kost vanor. Några av ungdom mottagarna i 2011 mötte med dietister, Motion fysiologer och annan vårdpersonal att lära sig om sund livsstil för att bli gemenskapens ambassadörer för en hälsosam livsstil.