mynewspapers.net

Fördelarna med Wobenzym

Fördelarna med Wobenzym


Wobenzym är ett varumärkesskyddade kosttillskott som innehåller enzymer som är bra för hälsan, papain och bromelain pankreatin. Wobenzym kan användas, under övervakning av din läkare, som proteas terapi att tillfälligt lindra smärta från led- och muskel värk, minska din risk för hjärt-kärlsjukdom och minska inflammation i hela kroppen. Detta tillägg har använts i Europeiska medicin sedan 1960-talet.

Minskar inflammation

De aktiva ingredienserna i Wobenzym fungerar som antioxidanter och hjälpa till att kontrollera kroppens svar på inflammation, enligt Gordon Research Institute. Inflammation i hela kroppen kan orsaka muskel- och ledsmärta och orsaka att lida med obekväma allergisymtom. Fördelarna med Wobenzym varierar från person till person, men kanske att minimera inflammation, vilket i sin tur kan göra dig mer bekväm i din vardag.

Smärtlindring

Minskad inflammation som denna särskilda enzym terapi erbjuder kan ta udden av ledvärk och leda till bättre gemensam hälsa. Antioxidant och analgetiska effekterna av ett annat enzym som innehåller samma aktiva ingredienser som Wobenzym var studerade av tyska Rehabilitation Centre Cardiovascular och reumatiska sjukdomar och rapporterade om webbplatsen klinisk och experimentell reumatologi Online visade att tillägget arbetat minst samt traditionella läkemedel för att lindra artros smärta.

Minskar risken för hjärtinfarkt

En av fördelarna med en antioxidant att förebygga och reparera oxidativ stress, en typ av skador som orsakas av gifter som byggs upp i din kropp. Gordon forskning Institutet förklarar att Wobenzym kan vara en effektiv kolesterolsänkande behandling, som kan minska risken för hjärtinfarkt. Tillägget kan också fungera som ett naturligt blodförtunnande medel, minskar risken för blodproppar som kan öka din chans att få en stroke.