mynewspapers.net

Fördelarna med tonåringar med mobiltelefonerEnligt en studie från 2008 av Pew Research Center, 75% av tonåringar åldrarna 12 till 17 egen mobiltelefon och använda den telefonen för daglig kommunikation genom samtal och textmeddelanden. Även mobiltelefoner kan vara ett störningsmoment i skolorna, finns det många fördelar med att tonåringar att hålla och använda sina mobiltelefoner--bland dem ett antal utbildnings- och informationssyfte smartphone applikationer och förmågan för att lokalisera en saknas tonårings läge via GPS-spårning.

Mobiltelefoner som ett stöd i nödsituationer

En av de största fördelarna att en tonåring med en mobiltelefon är förmågan att kalla en räddningstjänst om en olycka eller en bogsering tjänsten när en däck punktering under körning. Enligt 2008 undersökningen som utförs av Pew Research Center, hävdar 75 procent av amerikanerna att de har använt sina mobiltelefoner i nödsituationer. Akut organ stöder också användningen av mobiltelefoner i en nödsituation genom att uppmana människor att lägga breven ICE (för "vid nödsituation") framför vissa namn i deras rörlig telefonerna katalog att beteckna som ska anropas i en nödsituation. Många nya telefoner har även GPS läge teknik, tillåter föräldrar att hitta tonåren eller att hitta borttappade eller stulna telefoner.

Mobiltelefoner som ett sätt att ansluta

Smartphones kan tonåringar att hålla kontakten med sina vänner, men också med familjemedlemmar, skolor och larmtjänster. Facebook och andra sociala medieprogram möjliggör omedelbar uppdateringar på en tonårings status och mobiltelefoner har revolutionerat långdistans kommunikation genom fjärrsamtal anropande alternativen i deras Serviceplaner. Möjligheten att skicka snabbmeddelanden textmeddelanden är en extra fördel, men det bör undvikas under körning. Enligt Pew Research Center 2008 studie använder uppskattningsvis 88 procent av tonåriga mobiltelefoner användare sina telefoner för att ansluta via textmeddelanden.

Mobiltelefoner som Wellness och pedagogiska verktyg

Smartphones aktiverar tonåringar och studenter både Hämta Kursens föreläsningar, lektionsplaneringar och andra program som stöd i utbildningen. Många program har böcker i digitalt format, ungefär som en Kindle, medan andra program, till exempel USA Today eller New York Times app, kondensera varje aspekt av den tryckta tidningen så det passar i en tonårings handflata. Dessutom finns ett antal informativa och pedagogiska podcasts som klasser i podcast-format, för omedelbar nedladdning till de flesta smartphones. Andra program stöd i en tonårings wellness, som programmet Android och BlackBerry Endomondo Sports Tracker eller iPhone mäns hälsa Workouts ansökan.