mynewspapers.net

Fördelarna med spinning klass

Fördelarna med spinning klass


Spinning, skapades en inomhus cykling program där en stillastående cykel, av en professionell cyklist som ett sätt att träna för tävlingar. Det har blivit en populär motion alternativ för alla kort i tid eller inte har tillgång till en utomhus cykel. Även om spinningklasser vanligtvis har plats för 20 till 30 personer, är det en individuell sport.

Byggnaden uthållighet

En fördel med spinning är att du kontrollera intensiteten i din träning, så kan du utmana dig själv att arbeta hårdare. Snart kommer du tränar för längre perioder.

Hjärt-och kärlhälsa

Spinning är främst en anaerob övning som hjälper bygga muskler och förbättra uthålligheten, har det också aeroba fördelar. Som med all annan hjärt-verksamhet, kan du övervaka din puls för att säkerställa att du utmanar din kropp och förbättra din fitness-nivå.

Viktminskning

Om du försöker kasta pounds, bränner spinning i 45 minuter i genomsnitt 450 kalorier. Efter en hög intensitet aerob träning, kroppen behöver bränsle, men du kommer också bränna dessa kalorier snabbare än någon som inte har övat. Spinning är ett både en aerob och en anaerob övning, vilket innebär att när du bygger muskler, du kommer att bränna mer kalorier.

Mångsidighet

Om du föredrar individuell träning eller grupp fitness, erbjuder spinning bäst av två världar. Eftersom det inte kräver en hel del samordning, är spinning enkel för fitness nybörjare att plocka upp grunderna i sin egen takt. Medan en instruktör ger allmänna riktlinjer och vägledning, är det upp till varje ryttare att styra sin egen takt.