mynewspapers.net

Fördelarna med invandring i Storbritannien

Fördelarna med invandring i Storbritannien


Ungefärligt 600.000 människor invandrade till Förenade kungariket 2008. Medan landet för de flesta av dess historia var nettoexportör av individer--det vill säga fler människor emigrerade från Storbritannien än invandrade till det - i mitten av 1980-talet, denna trend vänt, och landet har sedan dess sett en konsekvent ökning av antalet invandrare. Fördelarna med invandring för Storbritannien--som det för andra länder--kännetecknas av skattemässiga, sociala och kulturella fördelar.

Skatter och statliga förmåner

Enligt BBC är de flesta invandrare till Storbritannien i arbetsför ålder. Som ett resultat, de betalar skatt men är relativt ovanliga mottagare av offentliga förmåner. Den brittiska regeringen uppskattar att skillnaden uppgår till mer än £1,9 miljarder USD. Invandrare öka arbetsstyrkans storlek, och därigenom hjälpa fond pensioner för seniorer i landet--till stor hjälp eftersom demografiska prognoser tyder på att förhållandet mellan arbetstagare till pensionärer kommer att minska start i mitten av 2000-talet.

Sysselsättning i icke önskvärda positioner

Som de i andra länder ståndpunkten invandring advokater i Storbritannien ofta att invandrare hjälpa landet genom att oönskade anställningar som infödda är ovilliga att ta. Bland dem är att göra detta argument i Storbritannien det brittiska industriförbundet, som genomfört en undersökning visar att de flesta företagare fått kompetensbrist som det största hindret för tillväxt under 2007. CBI hävdar att erkänna migrerande arbetstagare från en mängd olika regioner bidrar till lösa problemet.

Inflation

Medan de som motsatte sig invandring ofta hävda att migrerande arbetstagare få ner löner till brittiska arbetare, framstående förespråkare--inklusive guvernör för Bank of England--hävdar att detta fenomen bidrar till att hålla nere inflationen. Tvungen att höja lönerna för sina arbetstagare, kan företagare tvingas höja priserna, vilket resulterar i en inflationen toppar.

Innovation

Några fördelar med invandring är mindre påtagliga. Den brittiska regeringen släppt en rapport som hävdade invandring fördelar i landet genom att utsätta medborgarna att nya perspektiv: "U.K. arbetstagare och företag lära av utbyte av idéer och erfarenheter med invandras arbetare." Eftersom invandrare kommer från en mängd olika regioner, ger de en mängd olika visdom som annars inte kanske uppenbara till brittiska arbetare. http://www.workpermit.com/news/2008-06-12/UK/Government-says-Immigration-Benefits-British-Economy.htm