mynewspapers.net

Fördelarna med att använda metall dubbar

Fördelarna med att använda metall dubbar


Metallreglar är ett bra alternativ till trä när du funderar på alternativ i inramning material. De finns i flera tjocklekar, eller mätare, att rymma icke-bärande samt strukturella inramning. Detta gör för en stark och stadig struktur. Bland de många fördelarna är att metallen är miljövänligt; det sparar naturresurser och är helt återvinningsbara, vilket gör det en "grön" produkt.

Husägare fördelar

Till skillnad från trä inramning, metall dubbar är resistenta mot insekter infestationer som snickare myror och termiter. Detta kan minska förintat och reparationskostnader på lång sikt. Bostäder byggs med metallreglar är säkrare vid brand. Metallen lägga inte bränsle på elden, och väggarna kollapsar inte lätt.

Entreprenören fördelar

Entreprenörer som arbetar med metallreglar tycker att arbetsplatsen blir renare, eftersom det finns ingen sågspån som skapats under utformningen. Metallreglar är lättare i vikt och därför lättare att hantera och manövrera. Kvaliteten på byggandet är högre eftersom metallreglar är raka och inte varp, split eller twist. Kvalitet från en stud till nästa är konstant. Med raka dubbar finns inga bågar i väggarna, vilket gör hängande gips lättare och exaktare. Metallreglar kommer med hålslaget hål att göra igång elektriska och VVS-linjer lättare för entreprenörer.

Styrka och stabilitet

Den strukturella integriteten i ett hem ökas med hjälp av metall dubbar. Metall-inramade bostäder byggs i områden med höga vindar, orkaner eller jordbävningar är mer stabila jämfört med bostäder med trä inramning. På grund av detta, vissa försäkringsbolag erbjuder lägre Premier.

Oro för hälsan

Kemikalier och harts lim används för behandling av trä för att skydda det mot röta och insekter används inte i att göra metallreglar. Galvaniserad metall naturligtvis motstår röta, mögel och rost utan skadliga kemikalier. Metallreglar eliminera dessa problem och bidra till en giftfri, allergivänliga och friskare hem miljö.

Miljömässiga fördelar

Enligt RMC stål hem tar det 40-50 träd att utforma ett typiskt hus med trä och sex till åtta återvunnet bilar för att rama in ett hus med stål. Användning av trä har en betydande inverkan på livsmiljön för många djurarter. En annan fördel för miljön är att det finns mindre deponiavfall genereras när metall används för inramning.