mynewspapers.net

Fördelarna med att använda kort för livsmedelsförpackningar

Fördelarna med att använda kort för livsmedelsförpackningar


Med ökad allmänintresset i gröna levande bekämpa många livsmedel packagers negativa offentliga bilden genom att skapa miljövänlig förpackning. Exempel på denna trend är Polen våren Eco-form flaskan och Starbucks återvinningsbar kartong cup. Många leverantörer ändå att använda extra förpackningar, till exempel, för att upprätthålla en miniminivå av livsmedelssäkerhet sanitet och produkt.

Stabilitet

Livsmedel som innehåller kartong i förpackningen är ömtåliga. Produkterna kan krossas lätt eller demonteras och kräver det extra skydd som erbjuds av korten. Exempel på livsmedel som är skyddade av kort är mandel glädje godis barer, Reeses bitar godis och värdinna cupcakes.

Skydd

Fördelarna med att använda kort för livsmedelsförpackningar


Mat förpackningar kort erbjuder ett extra lager av skydd mot miljöfaror, såsom närliggande spill. Avfall minimeras därmed. Dessutom papperskort med ett vax lager förhindra intrång av ångor och bevara kvalitet och smak av en produkt. Men innehåller inte alla kort en vax beläggning.

Information

Tydlig förpackning använder vita kortet som bakgrund, som gör den näringsmässiga information och ingrediens listan ska vara synlig från utsidan. Denna metod är en fördel eftersom det förhindrar bläck från att kontakta mat produkten.

Återvinningsbara

Kortet kan användas som ett alternativ till plast förpackningsmaterial, som polystyren. Mat-kort kan återvinnas med tidningar och andra glättat pappersprodukter.

Estetiska

Plätering spelar en inflytelserik roll i kulinariska konsten. Travar av böcker och hela kurser har skrivits om vikten av mat presentation, som "Arbetar med Plate" av Christopher Styler och "Livsmedel Presentation" av Michelle Valigursky. Även ett vitt kort inte är en genomarbetad pjäs, inramar förpackningsmaterialet mat objekt. Mörk choklad ser mörkare; Prickar godis knappar ser mer färgglad. Förpackningar av papp gör du vill äta produkten-- och mer viktigare--köpa mer.