mynewspapers.net

Fördelar och nackdelar med Internet Education

Fördelar och nackdelar med Internet Education


Internet utbildning är ett hållbart alternativ för ett stort antal akademiska nivåer. Elever från grundskolan till forskarskolan kan delta i internet utbildning. För yngre elever används internet utbildning i Hemundervisning och att få extra kredit för gymnasiet grader. Några högskolor och universitet undervisar helt på nätet; andra erbjuder distansundervisning klasser Förutom traditionellt deltog klasser. Som internet utbildning växer, inför studenter frågan om det är ett bra pedagogiskt alternativ. Det finns både fördelar och nackdelar med internet education.

Bekvämlighet

Online klasser erbjuder fördelen med tillgång till kursmaterial från bekvämligheten av ditt eget hem. Detta innebär att klassen fungerar runt ditt schema. Så länge internet finns, kan du arbeta var och när du vill. Detta är ett attraktivt alternativ för personer med heltidsjobb, barn eller svårt scheman.

Teknik förtrogenhet

Utbildningstiden online tvingar eleverna att jobba med internet och dator tekniker att slutföra sin utbildning. Detta arbete ökar förtrogenhet med datorprogram, maskinskrivning och grundläggande internet-teknik. Arbeta online är ett bra sätt för studenter att bekanta sig med den senaste tekniken som är en värdefull färdighet.

Disciplin

Internet utbildning kräver en bra självdisciplin. Ingen andas ner halsen att få arbete i i tid. Om du inte avslutar arbetet, inte du får ett betyg eller passera klassen. Människor som är bra på att hantera deras tid och fastställa tidsfrister för själva kommer att blomstra i online-utbildning. För dem som har svårt att stanna på uppgiften eller att slutföra uppdrag, kan internet utbildning vara frustrerande.

Umgås & nätverk

Arbeta från en dator sjunker den sociala kontakt som en traditionellt deltog klass ger. Internet studenter riskerar att känna sig ensam eller isolerade. Detta är särskilt svårt för folk som trivs i folkmassorna och träffa nya människor. Jobb nätverk är minskade också. Eleverna interagera endast över en dator så att de missar anslutningar som andra lärare och elever kan erbjuda.