mynewspapers.net

Fördelar & nackdelar med att använda internet i hemmet

Fördelar & nackdelar med att använda internet i hemmet


Internet är ett värdefullt verktyg för många företag, och det har också blivit en populär aktivitet i hem över hela världen. Det finns fördelar och nackdelar med att använda Internet i hemmet. I vissa fall kan är det lätt eller svårt relaterad till nivån på din datorkunskap. När du använder Internet på arbetet, har du oftast andra, mer kvalificerade tech personer ta hand om problem med Internetanslutningen. Men hemma, du måste ta itu med problem med nätverksanslutningen själv eller söka hjälp från din Internetleverantör stödlinjen.

Kostnaden

På arbetet tillhandahåller ditt företag sannolikt Internet-tjänster som en del av ditt jobb utan kostnad för er. hemma måste du betala för den. Du kan välja att ha en billig uppringd anslutning, men om du inte har en andra telefonlinjen, som kan binda upp telefonen i timmar. Många webbplatser på Internet kräver bredbandsanslutning. Bredband kan bli dyrt. Om du bor i ett område där bredband inte är tillgänglig, kan du behöva spendera ännu mer för satellit bredband.

Stöd

När du är på jobbet, ansvarar Internet-anslutningen för departementet information technology (IT). Om något händer anslutningen till Internet, behöver du inte göra något för att fixa det. Hemma behöver du för att kunna felsöka din Internet-anslutning om något går fel. Minst sagt behöver du för att kunna följa instruktionerna från en support associate. Även med hjälp av en support associate, kan det ibland bli förvirrande och frustrerande för att felsöka din Internet-anslutning. Om problemet är din hemdator, kommer du behöva kontakta din datortillverkare.

Inställningar

En fördel med Internet hemma är att du kan hålla en närmare titta på vilka webbplatser dina barn har besökt. När ditt barn är i skolan eller surfa på Internet på sin mobiltelefon, kanske de kunna kringgå några av block för att hindra dem från att besöka vissa webbplatser. Barn i skolan eller biblioteket kan också avsluta chatta med brottslingar som pedofiler dölja sig som andra barn. När barnen är hemma, kan du blockera ut platser du inte vill dem att använda och hålla koll på deras sociala verksamhet för deras skydd.

Lösenord säkerhet

När du loggar in på en webbplats från en arbetsdator med eller i ett bibliotek, det finns en chans att webbläsaren kommer att lagra din information och låta någon annan logga in som dig. När det gäller din personliga och finansiella information, kan detta bli ett allvarligt problem. När du reserverar den typen av loggen i aktivitet för ditt hem internetuppkoppling, minska du chanserna att någon annan kommer att få din logg i information. Det finns alltid hackare att se upp för och webbplatser för att stjäla din information; men åtminstone med ditt hem internetuppkoppling, din personliga inloggning information lagras på en säker plats.