mynewspapers.net

Fördelar & nackdelar med att använda Internet för utbildning

Fördelar & nackdelar med att använda Internet för utbildning


Vid närmare eftertanke, kan det vara svårt för de flesta att tänka tillbaka och minnas hur livet var utan Internet eller onlinekunskaper. Världen av utbildning har också sett stora förändringar sedan tillkomsten av Internet. Nu har eleverna möjlighet att gå till skolan var som helst när som helst genom online education program. Som nästan alla pedagogiska program, online-utbildning har fördelar och nackdelar för studenter.

Fördelar del ett

Att få en utbildning online kan ha distinkta fördelar för rätt student. Först, att ett online student låter människor stor flexibilitet med sina scheman. Mest online kurser gör att studenterna att checka in på en tid som fungerar med deras personliga schema. Medan tilldelningar och tester kan fortfarande har svårt tidsfrister, kan online studenter passa deras skolgång kring deras arbete och personliga liv. Med denna idé, online skolgång nästa fördelen är att det kan göras var som helst tillgång till Internet finns. En student kan smyga in tid nästan var som helst att skriva en diskussion styrelsen inlägg, studera eller arbeta på ett uppdrag. Denna flexibilitet kan vara till stor hjälp för personer som arbetar heltid, är föräldrar eller reser ofta och vill fortsätta sin utbildning.

Fördelar del två

En annan fördel med en online-utbildning omfattar inte behöva resa till ett campus för att delta i kurser. Studenter har inte längre att gå långa sträckor att gå på ett college med ett program som toppar deras intresse - de helt enkelt behöver en Internet-anslutning och dator. Denna fördel kan också dra av studenter med funktionshinder som gör det svårt att resa. Arbetande vuxna som funderar på att främja deras utbildning online bör kontrollera med sin arbetsgivare att se om de erbjuder någon typ av undervisning ersättning. Vissa arbetsgivare uppmuntrar sina anställda att utöva högre utbildning genom online lärande, enligt klasserna kan närvara överallt och anställde inte behöver missa arbete.

Nackdelar del ett

Det finns potentiella nackdelar söker en online-utbildning. Första att vara så du arbeta självständigt från din dator, finns det mindre person till person interaktion när du gör din väg genom dina kurser. Medan många kurser kräver diskussionstavlor och inlägg att garantera eleverna kommunicera med varandra, är det inte i nivå med ett traditionellt klassrum. Ett annat område där en online-utbildning utgör en möjlig nackdel är tillgången på din professor. Med inga fysiska kontorstid att delta, kan det vara lite utmanande pin ner din professor när du behöver en fråga besvarad eller ha en oro om kursen.

Nackdelar del två

Som en online-utbildning inte tar del i ett klassrum, missa studenter möjlighet att se icke-verbal kommunikation ledtrådar från sina kamrater och professorer. Icke-verbal kommunikation är en viktig del av kommunikationsprocessen som visar ton, stämning och uppsåt. Dessa verktyg är särskilt viktiga i klassrummet debatter som kan vara svårt att göra genom diskussion inlägg. En annan potentiell nackdel av en online-utbildning är att studenter har färre möjligheter att nätverka så finns det mycket mindre college organisationer att delta i en online miljö. För många studenter hjälpa nätverk få värdefulla kontakter när du är jobb söker i slutet av din utbildning.