mynewspapers.net

Förberedelse för pea grus slipat täcka

Förberedelse för pea grus slipat täcka


Pea grus består av små stenar som varierar i storlek från 3/8 tum till 1 tum i diameter. Klipporna bearbetas så att de har mjuka, rundade kanter istället för den typiska vassa kanten av de flesta grus produkter. Pea grus kommer i en mängd olika färger såsom vitt, grått, gult och svart. Detta material gör en bra marktäckare, eftersom det blockerar ut många ogräs och ger en dekorativ touch till landskapet.

Instruktioner

• Lägga bitar av rep på marken längs kanterna av där du vill installera ärt grus slipat täcka. Du kan göra kanterna raka eller böjda som önskas.

• Gå till ena änden av området och infoga bladet av en spade i marken direkt bredvid repet. Ta bort spaden från marken och sätt in den direkt bredvid den första platsen. Fortsätta att sätta spaden i marken hela vägen runt insidan kanten av repet att markera avser grus område.

• Ta bort linan och ställ det åt sidan. Använda spaden för att gräva ut 4 till 6 inches av marken mellan raderna spade. Gör området så smidigt som möjligt och Använd en nivå för att kontrollera för ojämn områden som du gräva.

• Gå till startplatsen och Lägg en bit stål kantning på ena sidan av området i marken med klippen vänd bort från området urholkad. Sätt in den medföljande metall insatsen genom hålen i klippen och hammare dem i marken med en hammare.

• Placera i slutet av en rulle av ogräs hinder tyg i ena änden av området och rulla ihop det tills du kommer till den andra änden av området. Klipp tyget av rullen med sax och sedan låg en andra rad med tyg bredvid den första, överlappande det med minst 1 tum. Fortsätt tills hela området är täckt av ogräs hinder tyg.

• Häll ärt grus försiktigt ovanpå liggande tyget, koncentrerar sig majoriteten av grus i centrum av området.

• Kratta ut ärter grus i en smidig, skikt även använder en wide-tandad rake. Du bör helst ha en 4 till 6 tums lager av pea grus över hela området när du är klar.