mynewspapers.net

Föräldraskap klasser för tonåringar

Föräldraskap klasser för tonåringar


Föräldraskap kan vara en svår uppgift, särskilt om du kan fortfarande anses vara ett barn själv. Tonårsgraviditeter i USA är på uppgång, och fler unga människor kämpar med att starta en ny familj. Många lokala och nationella organisationer har pedagogiska resurser och klasser finns för tonårsföräldrar.

Baby TALK

Baby TALK är en nationell modell dedikerade till att ge föräldrar den vägledning de behöver ta hand om sina små barn. En av de program som de erbjuder är klasser för tonåringar som håller på att bli föräldrar. Möten sker varje månad, och teen föräldraskap läroplanen planen berör en rad ämnen, inklusive barnets utveckling, disciplin, gråtande och tröstande, utfodring och potträning. Baby TALK innehar också en storfamilj händelse där deltagare är välkomna att bjuda in mor-och farföräldrar och barn för särskilda middagar och fester.

Positivt föräldraskap

Positivt föräldraskap erbjuder en kurs som fokuserar på omdirigera barns beteende. Eftersom tonårsföräldrar ofta saknar erfarenhet eller förtroende att ta hand om sina barn, har de möjlighet att plocka upp tips om hantera de olika utmaningar som är bundna att uppstå. Föräldrar lär sig att disciplin utan skrek, stärka barnens självkänsla, uppmuntra en hälsosam familjemiljö och utveckla en känsla av ansvar. Genom positivt föräldraskap förvärva föräldrar de färdigheter som behövs för att främja avtal istället för att slåss.

Kvinnor, spädbarn och barn

Den federala kvinnor, spädbarn och barn programmet finns utbildning för föräldrar och grant programmet erbjuds i alla stater. Förutom att tillhandahålla särskilda kontroller för lösa in matvaror, ger programmet låga inkomster kvinnor pedagogiska resurser om amning, vård, vaccinering, rätt kost och andra viktiga ämnen. Deltagarna i programmet måste kom förbi kontoret och ta kurserna innan de kan använda deras livsmedelsbutiker inlösen kuponger. WIC programmet följer barn upp till fem år gamla.

Statliga och lokala program

Statliga och lokala program har startats för att undervisa ungdomar om föräldraskap och vad som väntar. Ett bra ställe att hitta mer information skulle vara din lokala institutionen för hälsa och mänskliga tjänster. Städer och samhällen över hela USA genomför också egna pedagogiska program. Till exempel, utfärdas Texas en statewide obligatoriska föräldraskap klass som en del av skolans hälsoundervisning i 2008. Läroplanen innehåller inte bara praktiska frågor om förälder ing men juridiska frågor också. Några omfattas ämnena är lagliga rättigheter och ansvar som föräldrar, den juridiska definitionen av faderskap, kostnaderna för att anskaffa ett barn, olika stadier av barns utveckling, hur barnbidrag beräknas och vad som kännetecknar ett sunt äktenskap.