mynewspapers.net

Fönstret behandlingar för stora fönster

Fönstret behandlingar för stora fönster


Perspektivfönster släppa in massor av naturligt ljus i hemmet och erbjuder fantastisk utsikt över ditt grannskap. De kan dock vara en utmaning att passa med fönsterbehandlingar på grund av deras överväldigande storlek och rektangulär form. Det finns flera sätt att införliva behandlingar som har ett unikt utseende och matcha din personliga stil. Bättre hem och trädgårdar föreslår med enkla behandlingar i fet material som bambu och silke. Spara pengar genom att köpa grundläggande fönsterbehandlingar och förbättra dem med dina egna dekorationer.

Gardinkappor

Gardinkappor är ett praktiskt alternativ för fönster, bättre bostäder och trädgårdar. Gardinkappor kräver mindre tyg än draperier, så de är generellt sett billigare. Eftersom de ligger längs hela toppen kvartalet eller tredje i fönstret, gardinkappor dölja mörkarna bra och skapa en öppen, luftig atmosfär så länge mörkarna är öppna. Eftersom gardinkappor består av mindre tyg, kan du känna dig bekvämare att välja ett djärva mönster än du skulle med draperier hängande från tak till golv. Hänga gardinkappor så att botten av tyget träffar längre än en tredjedel av vägen ner från toppen av fönstret.

Flera paneler

Om du vill göra din bild-fönstret visas som en uppsättning av flera fönster från insidan, använda flera gardin paneler för att bryta upp det stora fönstret utrymmet. Använd en lång stav längst upp, och placera tre paneler på stången. Lättplacerade panelerna så att när de är öppna, det finns en vänster, centrum och högra panelen, och när stängd, visas de som en enda panel. Använd bomull paneler i en avslappnad miljö och silk paneler i elegant rum. Stora paneler är ett utmärkt val, om sekretess inte är en stor fråga, eftersom de är luftiga och billig. Överväga utomhus element när du köper paneler; om en massa ljus går in i ditt hem genom fönstret bild, kommer ljusa paneler gul över en längre tidsperiod.

Nyanser

Nyanser finns i anpassade storlekar, vilket gör det möjligt att täcka det bild med en enda skugga eller tre stycken, om din bild-fönstret flankeras av två mindre fönster. Roman nyanser finns även i många material, från bambu till duk, och kan vara enkla eller utsirade med trim och profilering. Ta grundläggande Roman nyanser från tråkigt till vackra med band och dubbelsidig tyg tejp. Köp menyfliksområdet som matchar din inredning, sedan klippa den för att passa längs gränsen av skugga; tillämpas med dubbelsidig tyg tejp.