mynewspapers.net

Fönstret behandling idéer för ett smalt fönsterSmala fönster kan vara knepigt att dekorera, varför det är bra att ha några fönster behandling idéer för smala fönster när du är redo att dekorera. Det finns några visuella trick och dekoratör tips du kan använda för att göra ett smalt fönster visas bredare och mer omfattande.

Gardin paneler

Använda gardin paneler för att bredda utseendet på ditt fönster. Det gör helt enkelt installera en gardinstång ovanför fönstret som är dubbelt så lång som fönstret är bred. Centrera stången, sedan hänga en gardin panel från stången på vardera sidan av fönstret. Även om gardiner kommer endast att täcka upp väggarna, det kommer att visas som om gardiner faktiskt täcker upp delar av fönstret, att göra fönstret själv ser mycket större än den faktiskt är.

Fönsterluckor

Installera fönsterluckor på vardera sidan av ett smalt fönster. Detta gör fönstret visas större. Du kan använda detta visuella trick på yttre och inre Fönstren. Medan detta kan verka som en utsmyckning verktyg som endast kan användas i en "land" stil eller "beach" stil hem, finns det många nya typer av luckor som lämpar sig att använda i ett modernare hem.

Gjutning

Installera krona (kallas ibland tak) gjutning runt ditt fönster. Detta ramar in ditt fönster och gör det visas mer betydande. Köp vit eller ofärdiga taket gjutning på mest hem förbättring forskningscentrum och har det klipp till dina specifikationer. Lämna det vita och måla de omgivande väggarna en kontrasterande färg eller bets oavslutade gjutning för att matcha trä i ditt rum. Bifoga gjutning med wire naglar eller byggande klister.

Färg och persienner

Installera persienner som kan dras helt upp, vilket gör att mer ljus att gå in i rummet. Färg är också viktigt när du väljer ett fönster behandling för ett smalt fönster. Välja gardiner som är samma färger som väggarna för att göra fönstret visas större. Välj kontrasterande gardiner och fönstret kommer att stå ut mer som en kontaktpunkt mot väggen. Smala fönster ser ofta sofistikerad med bara en gardin panel hängde, sedan drog till sidan och fäst mot väggen.