mynewspapers.net

Följeslagare växter för Canna

Följeslagare växter för Canna


Canna växter är perenna växter som tillhör familjen Cannaceae. De kommer i olika nyanser av rött, rosa och orange. Canna växer bäst i varma, fuktiga klimat, som Texas och andra delar av sydöstra USA Flera anläggningar göra bra följeslagare växter för canna växter.

Veronica--Speedwell

Följeslagare växter för Canna


Veronica växter, även kallad Speedwell, är följeslagare växter för canna. De är höga växter som producerar lavendel eller blå-blommande blomma spikar från juli till September. Blommorna är attraktiva och matcha bra med canna växter, så att var och en att stå utan konkurrerar om visuella intryck tropiska färger. Canna kan växa någonstans mellan 2 och 10 fot, medan Veronica växter är i allmänhet mellan 1 och 2 fötter.

Maiden gräs

Följeslagare växter för Canna


Maiden gräs gör en lämplig växt följeslagare för canna. Den har stora, yviga blad. Maiden gräs är en prydnads gräs som kan växa upp till 7 fot lång, vilket gör det en kompletterande följeslagare anläggning för större canna sorter. Stora gräs bladen är tilltalande bredvid färgglada canna blommor. Maiden gräs växer bäst i full sol med väldränerad jord och är populär för formella trädgårdar på grund av anläggningens symmetri och textur.

Purple Fountain gräs

Purple fountain gräs är ett annat gräs växt som är en populär kamrat växt val för canna. De gröna och lila tonerna av lila fontän gräs par väl med fetstil, levande färger, som de som finns för canna växter. Purple fountain gräs kan nå 4 fot i höjd. Lång och smal lila spikar är det viktigaste inslaget i denna gräs växt. Det är en mångsidig växt som växer i en mängd olika jordtyper, och det gör bäst i solen. Det odlas vanligen som en årlig växt och har själv dirigerande funktioner.