mynewspapers.net

Folie hantverk för barn

Folie hantverk för barn


Aluminiumfolie är ett lätt medium för barn att använda för att skapa billig hantverk. Folie kan barnen att expandera sin kreativitet och det kan enkelt anpassas till olika förmåga nivåer. Arbeta med en tyngre grade folie att göra hållbara hantverk och experimentera med färgad folie.

Folie segelbåt

Hitta en liten låda och täck den med aluminiumfolie att göra den vattentät. Placera ett sugrör i en klump av spela deg att göra masten stå upp. Klipp ut en rektangel bit papper och dekorera för seglet för din segelbåt. Slå ett hål i botten och toppen av ditt segel. Skjut på halmen och placera den mitt i din segelbåt. Flyta din nya segelbåt i badkar och blåsa att göra det segla.

Folie Crown

Vik en stor bit av tidningen till en fyra-tums bred remsa. Kontrollera att längden passar runt barnets huvud. Täcka tidningen i folie och band säkert. Skär kronan i den form du vill ha eller skär ut trianglar att göra en traditionell krona. Limma stora strass, pärlor eller bitar av färgad cellofan papper att lägga till "juveler" till din krona. Lägg till band och spetsar för en flickas krona.

Folie människor

Ta ett stort ark aluminiumfolie ca 10 inches av 15 inches. Göra två nedskärningar om längden på din sax från toppen, fördelade jämnt isär. Gör ett snitt från botten mitten av bladet av aluminiumfolie. Noggrant nypa sidorna av folien tillsammans för att göra en torso för din folie person. De två nedersta delarna forma till fötter och ben. Övre hörnet bitar bör göra två grenar och mitten gör din folie persons huvud. Fortsätta forma din person tills han står i den position du vill. Du kan också skapa en hel familj av folie människor. Ta en mindre bit folie, skär två små slitsar i botten och gör en folie sällskapsdjur för din folie familj.

Folie Robot

Återanvända tre gamla aluminium burkar genom att rengöra dem och torka dem ut. Wrap burkar med aluminiumfolie och limma dem tillsammans ovanpå den andra. Crinkle aluminiumfolie och forma till två robotarmar som slutar med en klo. Limma dessa till någon sida av den mellersta kan. Vira en tom rulle toalettpapper i folie och fäst botten för dess hjul. Lägga till aluminiumfolie antenner i toppen och dekorera ansiktet. Bifoga halvorna av plast ägg till bålen göra knappar för din nya vän.