mynewspapers.net

Födelsedagspresenter för män att skicka utomlands

Födelsedagspresenter för män att skicka utomlands


När du skickar en gåva utomlands, är två viktiga faktorer att tänka på storlek och vikt. De större och tyngre en gåva är, ju mer det kostar för att skicka. Om mottagaren är en man, överväga gåvor som har betydelse och är användbara. Även om du köper en allmän gåva, göra det meningsfullt genom att ha det ingraverat.

Kolv

Kolvarna är metall behållare används för att hålla flera uns av sprit. De är tillverkade av många olika material, inklusive rostfritt stål, silver eller guld. Vissa säljs även inslagna i verkliga eller falska läder eller i en presentförpackning med matchande tillbehör såsom en Nyckelknippa, penna, tändare eller par i snapsglas. Anpassa en kolv med de främre eller botten graverade med gåva mottagarens namn eller ett speciellt ord, uttryck eller datum.

Smycken

Om du är shopping för mannen bär smycken, få honom en tjock guld eller silver kedja för hans halsen eller handleden. Om du vill gravera din gåva, överväga en ID-armband, som består av en kedja med en tom, engravable metallplatta i mitten. Alternativt köpa en klocka och har baksidan av frontplatta ingraverat. Klockor kommer i en mängd olika stilar och priser varierar, så du är säker på att hitta en som gåva mottagaren kommer att älska när du bor inom din budget.

Bok

Om du är shopping för mannen har en hobby, köpa en bok för denna hobby. Om han är varit vill veta om ett visst ämne, köpa en nybörjares guide om detta. Andra Presenttips inkluderar den nyaste romanen av hans favorit författare, en avvecklad bok från sin barndom som du hittat på nätet eller en bok som hade en djup inverkan på ditt liv.

Scratch karta

Scratch kartor är världen eller regionala kartor omfattas av en skrapbara folie--samma typ används på scratch-och-win lotteri biljetter. Tanken är att visa upp alla de platser du har varit genom att sprätta bort folie lagret och avslöjar de färgglada delarna av kartan nedanför. Eftersom kartan scratch är så lätta, bör det inte kosta mycket att skicka.