mynewspapers.net

Födelsedagspresenter för kvinnliga pensionärer

Födelsedagspresenter för kvinnliga pensionärer


Köper en present till en kvinnlig Senior kan kännas som en utmaning, särskilt om hon har allt hon vill ha eller behöver. Oavsett, är det fortfarande viktigt att gåva din hustru, syster, mamma, moster, mormor eller vän med något speciellt på hennes födelsedag. Till gör så, Tänk på Presenttips som talar till den födelsedag damen prestationer och intressen.

Scrapbook

Som en senior, kvinnan i ditt liv har genomlevt många omvälvande händelser i sin tid, så att hon en klippbok av de käraste minnen hon håller. En klippbok är ett effektivt sätt att fånga de bästa ögonblicken under födelsedag gal's liv, som hennes college examen, äktenskap, första graviditet, barn och barnbarn. Skapa en klippbok tar en hel del förberedande arbete till design boken precis rätt. Du behöver också tid att samla material som du vill använda. Till exempel, förutom foton, du kan också lägga till andra objekt en scrapbook som har positiva betydelser, till exempel prestanda biljett stubbar eller sjukhus armband från hennes spädbarn.

Speciell resa

Om du försöker hitta den perfekta presenten för din fru, tycker om att ta henne på en speciell resa. Få henne tillbaka till den plats där du friade till henne, eller besök det första huset du ägde som ett gift par. Om det är tillräckligt nära, göra en dagstur ut ur den. Eller, om du bor stater från där du vill ta henne, planera en weekendresa så att ni har tid att köra eller flyga dit och tillbaka, och vila i ett bed and breakfast under din vistelse. Känslan att vidröra födelsedag flickans hjärta.

Middagsbjudning

Planera en formell middag fest med alla födelsedag damens barn, är barnbarn, kusiner och vänner en omtänksam gest och en present i sig själv. Gör det en överraskning så att hon inte vet vad gåvor väntar henne i restaurangen eller på ditt hus. Dekorera miljön så att den har en festlig utflytning, ballonger, partyhattar, serpentiner och banners. Tänk på kreativa idéer för att göra middag partiet mer sentimental. Till exempel be barnbarnen att skriva och läsa henne en dikt högt under middagen, eller har hennes äldsta vän ge en toast.

Lärdomar

Nu när kvinnan i ditt liv är en senior, kan hon vara ser tillbaka och önskar att hon tog en viss lektion eller lärt sig hur man gör något nytt, till exempel tap danslektioner. Du kan överraska henne med en gåva av lektioner som du vet att hon vill ta. Anmäl henne upp för en serie av matlagning klasser eller ridning sessioner, eller vad du tror är lämpligt med tanke på hennes livsstil och kapacitet.

Donationer

Vissa pensionär kvinnor vill inte att några presenter alls. De föredrar i stället att du spenderar pengar på en donation till en välgörenhetsorganisation eller en organisation som kunde använda pengarna. Om detta är något skulle du vilja göra, ta reda på vilka typer av välgörenhetsorganisationer och organisationer damen i ditt liv är mest brinner för och ge dem pengar. Presentera födelsedag kvinnan med en inleverans av donationen som hennes gåva.