mynewspapers.net

Födelsedagspresenter för en 64-årig man

Födelsedagspresenter för en 64-årig man


Om du har en manlig anhörig som har en 64: e födelsedag kommer upp, vill du ge honom något som är meningsfullt men roligt på samma gång. Du också vill överväga hans personlighet och smaker när man köper en present till honom. Om du vill vara kreativ med din gåva, göra ett personligt objekt för honom som han kommer att minnas för kommande år.

Presentpåse av klassisk film DVD

Om din älskade har klassiska filmer, du kan ge honom en gåva väska fylld med klassisk film DVDs, lådor med gourmet popcorn, och burkar av hemlagade sylter med kex. Några bra filmer att få honom inkluderar frukost på Tiffany's, Casablanca, borta med vinden, Psycho och räddaren i nöden. Du kan också inkludera ett födelsedagskort med filmrelaterade dekorationer på det som en kamera eller regissörsstolen.

Uppsättning av böcker

För mannen som älskar att läsa, får en uppsättning böcker på sin favorit ämnen. Till exempel om han läser böcker om amerikansk historia, besöka den lokala bokhandeln och be expediten vilka böcker är de bästa att köpa för dem som gillar ämnet. Även med uppsättningen böcker en liten amerikansk flagga och en patriotisk vykort med en födelsedag meddelande på den.

Biljetter till en vin- och ostprovning

Om han gillar vin och ost, Köp biljetter till en kommande lokala vin- och ostprovning för honom, och kan du ge honom en vin encyklopedi tillsammans med ett presentkort till hans favorit vin säljare.

Photo Album

Om mannen är din storebror, få några gamla bilder som du har av två av er när ni var både tonåringar och unga vuxna och skapa ett fotoalbum för honom. Förutom bilderna, klistra in pappersetiketter av hans favoriträtter, bilder från hans senior prom och avläggande av examen och ett brev eller kort tacka honom för hans kärlek och stöd.