mynewspapers.net

Födelsedagspresenter för en 45-årig kvinna

Födelsedagspresenter för en 45-årig kvinna


Present-ger är ofta stressande. Om gåvan är för din fru eller din syster, är ge en gåva som hon kommer att njuta av och använda slutmålet. Ålder spelar en del i vad människor tycker om att använda och får för en present. Vad en 22-årig ung dam har för en gåva är inte sannolikt att vara samma som vad en 45-årig kvinna vill ha.

Semester

En spännande och sannolikt dyrt, födelsedag gåva för en 45-årig kvinna är en semester. Detta behöver inte vara en semester i Karibien--ännu en övernattning resa precis utanför ditt område kunde vara trevligt. Kanske planera en helg på ett bed and breakfast om gåvan är för din make/maka eller partner. Boka en weekend kryssning för en tankeväckande födelsedagspresent.

Presentkorg

En kvinna i hennes mitten-40s bör ta tid att skämma bort sig själv. Att hjälpa henne göra det, ge henne en gåva korg fylld med härliga bad och kropp produkter. Vara eftertänksamma och skapa det själv med en stor korg. Om du vet hennes favorit doft och produkter, fyll den med bad och kropp gel, nagelband grädde, ljus och bodyscrub. En manikyr och pedikyr set är en härlig tillägg också.

Hälsa och Fitness

För hälsa medveten 45-åriga kvinnan, ge hennes födelsedag gåvor relaterade till hälsa och välbefinnande. De exakta gåvor som du ger bör bero på hennes egna intressen. Om hon tycker om yoga, kanske köpa några yogaklasser på en studio som hon gillar. Tillsammans med det, ge henne en ny yoga matta eller yoga kläder. Om hon håller passar genom att simma, ge henne en födelsedagspresent pool passerar eller ett slick par glasögon. Gåvan av hälsa är alltid en bra idé.

Konst och hantverk

Om den 45-åriga kvinnan i ditt liv har konst och hantverk, ge en födelsedagspresent som speglar som. Detta kan inkludera hobby aktiviteter såsom scrapbooking eller stickning. Om hon tycker om målning, gåva hennes nya färger, penslar och andra förnödenheter. Om du vet att hon skulle vilja ta upp en ny konstnärlig eller på papper hantverk stil av hobby, ge henne ett presentkort till en farkost butik.