mynewspapers.net

Födelsedagspresenter för 30-åriga kvinnorEn kvinna 30-årsdag är en vändpunkt i deras liv. Vänder 30 ofta inträffar mitt i en uppsjö av ansvar i hennes liv. Stopptid för ett ögonblick och fira sitt liv med en kreativ gåva från hjärtat.

Spännande 30: e födelsedag Gåvaidéer

Födelsedag flickan är troligen en upptagen kvinna, att fullfölja sin karriär, höja en familj eller försöker nå mål. Ge henne lite adreneline-pumpning kul genom att ta henne på en spännande 30: e födelsedag äventyr. Registrera dig för fallskärmshoppning, bungyjump eller en forsränning rafting resa. Gör detta till en allt-girls weekend och bjuda in hennes favorit gal pals för att delta i roligt.

Avkopplande 30: e födelsedag Gåvaidéer

Låt födelsedagsbarnet koppla av på spa. Anmäl henne upp för totalt välbefinnande erfarenhet, massage, manikyr, pedikyr och ansiktsbehandling. Ge paketet med en ny mysig morgonrock och tofflor och favorit tidningsprenumeration eller bok. Eller ta henne bort till en stuga i skogen eller en snazzy Hotell, beroende på hennes smak. Ibland ger en kvinna oavbruten tid, med en nära anhörig eller ensam, är den mest värdefulla 30 födelsedagspresent av alla.

Roliga 30: e födelsedag Gåvaidéer

Ge 30 i något. Prova 30 av hennes favorit blommor, 30 flaskor nagellack, 30 par roliga strumpor eller 30 tuggummin med dekadent. Eller har en konstnär Rita hennes karikatyr. Ge konstnären foton och information om vad den 30: e födelsedag flicka gillar att göra, eller drömmar för att göra en dag. Fråga konstnären Rita en rolig, men ändå smickrande bild som du kan utforma och presentera.