mynewspapers.net

Födelsedagspresent för en 30 år gammal pojkvän

Födelsedagspresent för en 30 år gammal pojkvän


30 år är en stor sak att de flesta män. Tanken på att få äldre och inte längre med samma energi som en 20-åring kan göra någon man vrida 30 suck med frustration. Medan det inte finns ett sätt att vrida tillbaka klockan, finns det gåvor som kan hjälpa vrida 30 bättre. Omvandla din pojkväns födelsedag till något att fira och skratta åt med gåvor han kan njuta av och uppskatta, samt komma ihåg.

Media gåva

Ge din 30-åriga pojkvän timmar av underhållning med gåvan av media som han kan njuta av på sin driftstopp eller medan ut Uträtta ärenden. Välj DVD-skivor som är av intresse för din pojkvän, som komedi, action, drama eller oberoende filmer. Låt din pojkvän att välja sin favorit låtar från MP3 data överför tomten med ett MP3-presentkort. Om han föredrar att äga sin egen musik och lyssna på den i bilen eller hemma, köpa CD-skivor av hans favorit artist från en avdelning eller music store.

Elektroniska presentkort

Par media presenter med en elektronisk gåva att slutföra paketet födelsedag. Ge din 30-åriga pojkvän en MP3-spelare och buller-cancelling hörlurarna, så att denne kan njuta av sin musik utan avbrott från yttre buller. Ge en pojkvän som älskar att läsa bärbara e-läsare, tillsammans med ett presentkort att ladda ner hans favorit böcker när som helst. Köp en pojkvän som älskar sport och TV visar en bärbar digital-TV så han kan titta på sport under sin lunchrast, på en tailgate party eller medan camping utomhus.

Auto gåva

De flesta 30-åriga män har en hobby som involverar verktyg, till exempel bygga eller fastställande bilar. Ge din pojkvän ett presentkort till hans favorit järnaffär för att köpa en ny uppsättning verktyg för att lägga till i sin verktygslåda. Besök en lokal auto butik eller butik att köpa din pojkvän en ny interiör bil med sätet wheel covers, samt tryckta golvmattor. Köpa en dekorativ registreringsskylt från en webbplats, såsom Auto tallrikar, att slutföra auto gåva.

Event biljetter gåva

Överraska en pojkvän som vänder 30 med biljetter till en stor händelse som både av du kan delta. Sport är en vanlig händelse som män gillar att titta på. I stället för köp av biljetter till en säsong spel, överraska din pojkvän med biljetter till NFL Superbowl spelet i vintern eller män NCAA basketball championship spel under våren. Förvåna en komisk fan med biljetter till Comic-Con i sommar, eller till en av NASCAR championship racing händelser i höst.