mynewspapers.net

Födelsedagen nuvarande idéer för en pojke på 13 år

Födelsedagen nuvarande idéer för en pojke på 13 år


När köper en födelsedag gåva för en 13-årig pojke hålla sina intressen och stil i åtanke. Från en musikspelare till en skateboard till digital kamera, med lite forskning kan du få några presentartiklar de flesta teen pojkar kommer att njuta av. Det finns gåva alternativ för alla budgetar.

Musik

De flesta tonåriga pojkar njuta av musik så du inte kan gå fel med en MP3-spelare, iTunes-presentkort, CD-spelare eller ett presentkort till en lokal musikaffär. Om budgeten tillåter och den 13-åriga är in musik instrumenterar, köpa honom en uppsättning av trummor, tangentbord eller gitarr för sin födelsedag.

TV-spel

TV-spel är en stor hit med tonårspojkar och är stor som en födelsedagspresent. Om du vet vad tonåringen gillar i TV-spel, köpa honom ett par för sin födelsedag. Om du inte vet vad hans intressen är när det kommer till dessa spel, helt enkelt få honom ett presentkort till en lokal TV-spelet eller butik. Om du letar efter något mer än bara spel, köpa honom en ny spelkonsol. Ta reda på vad han har och vad han inte har, så du kan få honom nyaste spelkonsolen tillgängliga. Om budgeten inte tillåter en ny konsol, används kontrollera med lokala spelet butiker för spelkonsoler som är billigare än helt nya.

Kamera

Om tonåringen till fotografering, få honom flera artiklar kan han använda för sin hobby. Ge tonåringen en digitalkamera, fotopapper, minneskort, fotoalbum och fotoredigeringsprogram. Om du köper fotopapper och fotoredigeringsprogram, se till att tonåringen har tillgång till dator där han kan utnyttja dessa gåvor.

Sportsliga godor

Beroende på vilken typ av sport tonåring är in, köpa sportartiklar för sitt intresse. Några idéer omfatta en skateboard, snowboard, fotboll redskap, fiskeutrustning och baseball redskap. Om du köper en skateboard, kan du inkludera en gåva korg med tillbehör såsom armbågar och knän pad, extra hjul och en skateboard T-shirt. För inomhussporter, köpa en elektronisk darttavla, fotbollsspel eller pingisbord.

Biobiljetter

Några tonåriga pojkar njuta gå på bio med en grupp vänner. Köp ett par biobiljetter eller kuponger och presentkort för honom att köpa några snacks för filmen. Vissa teater kedjor erbjuder paket som inkluderar biljetter tillsammans med popcorn och läsk. Tonåringen kan ta med några vänner att njuta av filmen.