mynewspapers.net

Födelsedagen nuvarande idéer för en 60 år gammal

Födelsedagen nuvarande idéer för en 60 år gammal


Att hitta en lämplig present till en familjemedlem svarvning 60 kan ge en hel del skratt, tårar eller båda beroende på vilken typ av gåva som ges. Vissa kanske vill hitta en gag gåva att säga att födelsedagen person är nu "över backen." Hitta en allvarligare gåva för att hjälpa sporre reflektion på ett liv väl spenderade. Men du väljer att handla för din snart för att vara 60 år gammal släkting, make eller vän kan hjälpa ange tonen för en av sina liv mest minnesvärda födelsedagar.

Photo Album

Fotoalbum för att fånga minnen av de senaste 60 åren eller mer om det finns bilder av tidigare generationer. Du kanske vill överväga köpa ett fotoalbum och ge den tom för födelsedag celebratee att fylla upp eller fylla det med bilder från sentimentala gånger de senaste 60 åren att visa hur mycket du uppskattar dem.

Stämpel bok

Frimärken har ofta ett unikt sätt att fånga de kulturella ikonerna för varje år. Samla en stämpel bok från var och en av de senaste 60 åren kan bidra till att locka fram minnen av förflutnan samt hjälpa åskådare att visa de sätt som kultur har förändrats under de senaste sex decennierna.

Resor kläder

Om pensionen är inom räckhåll eller om det har redan uppnåtts, kan resor kläder eller andra resor nödvändigheter, såsom bagage, bidra till att inspirera nästa decennium eller två av liv. Ha möjlighet att resa runt om i världen är en av de många förmåner som når pensionsåldern. Sporra din älskade mot ett äventyr genom att hitta några resor redskap för deras 60-årsdag.

Time Capsule

En snabb sökning på Internet kan komma med kapslar tid full av skatter och nick-nacks som samlades in från 60 år sedan. Detta kan vara en meningsfull present som för en 60 år gammal eftersom de har troligtvis redan skaffat alla de saker som de behöver i livet. Gåvan behöver inte vara dyrt, men en som rör upp minnen av förflutnan kan vara en av de mest unika och minnesvärda gåvorna för livet.

Över den kullen T-shirt

Det finns många "över kullen" tröjor och andra grejor för nära och kära om att vända 60. Detta är mer av en gag gåva, kan det ändå uppskattas för den komiska aspekten av firar uppkomsten av ålderdom. Köpa en bok som är anpassad för de "över kullen" kan också bidra till att sätta komiska stämningen.