mynewspapers.net

Födelsedagen nuvarande idéer för en 12-årig flicka

Födelsedagen nuvarande idéer för en 12-årig flicka


När du köper en födelsedagspresent för en 12-årig flicka, beakta hon går igenom tidiga ungdomen. I den här åldern utvecklar hon en känsla av personlig identitet. De flesta 12-åriga flickor har ett intresse av mode, smink och smycken. Dock de söka självständighet från de vuxna att göra val för dem och är starkt beroende av påverkan av deras vänner. En väl genomtänkt födelsedagspresent för en 12-årig flicka bör återspegla hennes kläder stil, smyckena hon bär eller de saker hon skatter.

Presentkort

Köpa kläder för en ung flicka är aldrig lätt om inte hon är närvarande under inköp. Även om mest unga flickor klä sina vänner gör, kan de fortfarande utveckla sin egen personliga stil. Istället för att ge henne en artikel av kläder, ge hennes presentkort till hennes favorit klädaffärer så hon kan göra sitt eget val.

Kosmetika

Trendiga nagellack samlingar är bra Födelsedagspresenter för 12-åriga flickor. Samlingarna kommer i set om fyra, sex och 18 flaskor av nagellack. Om hon har tillåten för att bära ögonmakeup, vandrar en talande katt eye make-up palett henne genom stegen för tillämpningen av de svart katt ögonskugga och flytande eyeliner med sneda eyeliner penseln. Hon kommer att älska docka formade parfym karaffer, humör lipstick och allt-i-ett make-up uppsättningar.

Smycken

De flesta 12-åriga tjejer äger och bära smycken. En aluminium trädgren är perfekt att ställa på hennes byrå att visa upp hennes smycken. MÅNADSSTEN smycken, en parfym ring eller en parfym halsband som håller en fast doft är annorlunda. Personliga smycken är också trevligt.

Elektroniska prylar

Elektronik är en del av en 12-åriga flickans gadget arsenal. Födelsedagspresenter som en laptop väska, en trådlös behandlingen enhet, iPod, hörlurar och roliga unika flash-enheter är användbara.

Skräddarsydda Sneaker Kit

Sneakers är gynnade bland skor av en 12-åring. Ett kit för anpassa hennes sneakers ändå vill hon kommer att glädja henne. Satsen innehåller allt hon behöver för att måla sin gamla eller nya tennis läderskor. Färgen kommer inte är vattentät och chip, spricka eller förlora färg på skor efter upprepade ansökningar.