mynewspapers.net

Födelsedagen idéer till gymnasiet pojkvän

Födelsedagen idéer till gymnasiet pojkvän


Många människor börja dejta i high school. Som ett resultat, kan födelsedagsfirande för gymnasiet pojkvänner och flickvänner vara stora händelser. När du tänker på hur du fira din gymnasiet pojkväns födelsedag, anser de saker som intresserar honom och vad som gör honom unik. Kan du göra allt från att ge honom en tankeväckande gåva att ta honom på en rolig dag.

Middag och Bowling

Om din pojkvän tycker att bowla, ta honom på en bowling datum. Du kunde börja kvällen genom att ta honom till en restaurang i stan som han gillar. Efter det, kan du unna honom flera spel av bowling. Dock om det finns en restaurang eller mat servar etablering i bowlinghallen, kan du hoppa över restaurangen och äta middag i bowlinghallen. Alternativt kan du göra händelsen bowling i en hela födelsedagsfest genom att bjuda in sina vänner till skål med två.

TV-spel

Många gymnasieelever få spela TV-spel. Om din pojkvän har en spelkonsol, köpa ett spel till honom som fungerar med hans spelsystem. Från och med januari 2011 inkluderar populära spelkonsoler Sonys PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 och Nintendo Wii. Innan du köper ett spel för din pojkvän, undersökning de spel som han har så att du inte ger honom ett spel som han redan äger.

Sportspel

Om din pojkvän har ett favorit idrottslag, ta honom till ett spel. Du kan ta honom till en omgång ett professionella idrottslag, mindre grupp eller ens din high school team. Populära sport att titta på inkluderar baseball, basket, fotboll, hockey och tennis. Om du känner dig särskilt generös, ge din pojkvän utrustning från laget, som T-shirt, hatt och tröja att gå med på biljetterna. Han kan bära sin nya kläder objekt till spelet.

Konsert

Om din pojkväns favoritband eller artist kommer till området, köpa honom biljetter till showen. Om konserten råkar vara på eller nära hans födelsedag, kan du gå till konsert med honom för att fira sin födelsedag. Om konserten inte är en dag nära hans födelsedag, kunde du bara ge honom biljetterna i födelsedagspresent på sin födelsedag. Han kommer utan tvekan att uppskatta din omtanke att minnas som hans favorit artist är.