mynewspapers.net

Födelsedagen idéer för LDS missionärer

Födelsedagen idéer för LDS missionärer


När en medlem av din familj LDS är kallade för att tjäna, måste han gå där han kallas. Men bara för att han är miles hemifrån, och eventuellt även i ett annat land, som betyder inte att han inte kan ha en trevlig födelsedag full av tankar av sin familj. Ge din missionären en födelsedag som låter honom vet han är aldrig långt från ditt hjärta, oavsett hur långt han kan ströva omkring.

Några bra ordSkicka din missionären en pad med Fästisar packat full av uppmuntrande ord från alla på hemmet ward. Skapa en dekorativ sträng av samverkande papper ringar, var och en markerade med en gynnade vers. För en våren födelsedag, skicka henne en flätad korg full av plast ägg. Varje ägg ska ha en vers av skriften eller uppmuntrande inuti, tillsammans med en liten prydnadssak och minnesvärd gåva objektet budskap. Instruera missionären att börja öppna äggen på hennes födelsedag och inkluderar tillräckligt ägg till sist fram till den nästa stora present-ger semestern. Hon påminns att dina tankar och böner är med henne varje dag av hennes uppdrag.

Scrapbook hemifrån

Så snart din älskade lämnar på uppdrag, börja samla bilder, tidningsklipp och andra objekt från sammankomster och evenemang han saknas medan han är borta. Familj och ward sammankomster, bokföra en liten ark cardstock där nära och kära kan skriva meddelanden till missionären. Ta några bilder från din sammankomster och Photoshop den missionären huvud några av dem att låta honom veta att han var där i era hjärtan trots att han var miles away. Sammanställt artiklarna i en klippbok att skicka till din missionär på hans födelsedag. Han kommer vara glad att veta att han är aldrig långt från dina tankar medan han är ute på sitt viktiga uppdrag.

Födelsedagsfest Kit

Födelsedagen idéer för LDS missionärer


Missionärer posteras ofta i områden där de inte kan få vissa behandlar de tog för beviljade tillbaka hem. Skicka din missionär ett paket fullt av allt av hennes favorit behandlar så hon kan kasta sig själv en homestyle födelsedagsfest med alla sina nya vänner. Skicka en kaka mix så att hon kan laga sin favorit typ av tårta, längs med en packe av födelsedag ljus. Skicka part dekor, som en stor Grattis-banderoll, en födelsedag party bordsduk och partyhattar och favörer.