mynewspapers.net

Födelsedagen idéer för en pastorGör din pastor nästa födelsedag speciell. Med lite kreativitet och innovation kan du fira din pastor födelsedag på ett sätt som han kommer verkligen att uppskatta. En pastor offrar och ger villkorslöst till sin kyrka och sin födelsedag är ett perfekt tillfälle att ge tillbaka till honom vad han fritt ger dagligen.

Överraskning Service

Hålla en överraskning tjänst kommer helt överväldiga någon pastor. Prata med andra pastorer och plan för en typisk tjänst omvandlas till en Födelsedagsfirande. Efter sången tjänsten, kan den som gör att meddelanden tillkännage den pastor födelsedag och ta över resten av tjänsten. Bjud in personer som kan vittna om Guds verk genom sin mission. Ungdomsgruppen och kyrkans personal kan utföra sketcher som firar sitt liv. Håll en tid av bön och bjuda in några personer att be en välsignelse över sitt liv.

Fotobok minne

Några veckor innan den pastor födelsedag, har en kommitté av arbetstagare kontakta varje person i kyrkan, antingen via e-post eller via telefon. Be varje medlem i kyrkan att skriva ett tack meddelande till pastor, och skicka in några foton av pastor tjänande eller att vara med folket från det senaste året. Ta anteckningar och bilder, och skapa en fotobok minne. Om församlingen är mycket stor, kan du behöva ta boken till en professionell ha det speciellt bunden. Presentera boken framför församlingen på söndagen närmast den pastor födelsedag.

Semester

Varje pastor behöver en semester. Pastorer är som föräldrar, de är alltid på samtal och alltid offra sin egen tid att ge till andra. Ta upp ett erbjudande eller be kyrkans medlemmar att skicka in en donation som kan användas för att skicka pastor och hans familj på en semester i en vecka. Se till att du planerar semestern under en tid när han inte har några andra skyldigheter. Några extra pengar som samlas in kan ges till honom för att spendera pengar på semestern.