mynewspapers.net

Födelsedagen idéer för en 39-årig man

Födelsedagen idéer för en 39-årig man


En mans 39e födelsedag är en chans att fira de sista åren av hans 30s. Planera en fest som tillåter honom att slappna av och göra något han har med sina vänner och familj. Rita på hans intressen för inspiration i din idéer part.

Sportevenemang

En man som följer sport skulle njuta av att ha en födelsedag fest på lokala idrottsevenemang. Om han är gift eller har barn, kan partiet antingen vara bara en kille händelse eller något för hela familjen. Värd en tailgate parti innan spelet och servera hamburgare, chips, kakor och drycker. Med lite framförhållning, skulle vissa sportarenor händelse kunna visa en födelsedag meddelande på skärmen eller göra ett tillkännagivande någon gång under spelet.

80-talet part

Tonåren är ibland de mest formativ, så uppmanar en 39-årig man tillbaka till tonåren genom att hålla en 80s tema födelsedagsfest. Dekorera med neon färger, spela en klassisk film från 1980-talet i bakgrunden och inbjuder gästerna att komma klädd i deras bästa 80s kostymer. Om mannen skulle njuta av att ha en dans på festen, inrätta ett dansgolv och musik av artister som Madonna, ABBA och Eurythmics.

Mordgåta

Bjud in några nära vänner för ett mord mysterium parti om mannen har detektivromaner eller brottslighet drama. Partiet kan omfatta en middag eller bara vara ett cocktailparty. Även om firandet kan äga rum i hemmet, kan det vara roligare på en annan plats som en yacht eller ett hotell. Att vara värd för en mordgåta, måste du köpa ett mord mysterium spel som innehåller tecken, storyline och instruktioner för värden.

Beach Party

Kasta ett beach party om mannen har surfing, spendera tid på stranden, eller drömmer om att resa till en exotisk strandläge. Parten som kan äga rum på en faktisk strand om det finns en närliggande eller du kan dekorera för att göra helst se ut som en strand med oäkta palmer, badlakan och paraplyer. Servera hamburgare, korv, chips och smoothies gjorda av fryst frukt och tropiska juicer.