mynewspapers.net

Födelsedagen Carnival idéer

Födelsedagen Carnival idéer


Fira en kommande födelsedag med en karneval tema att få födelsedag celebrants och gäster i en högtidlig. Finns några av celebranten favorit verksamhet och godis från en karneval i partiets planer. Njut av varje mening med en karneval-relaterade detalj, inklusive ljud, sevärdheter och lukter.

Inbjudningar

Carnival-relaterade inbjudningar kommer att ge gästerna en inblick i ert parti. Hemgjord inbjudningar är vanligtvis mer meningsfull och ger dig möjlighet att kreativt skräddarsy kallelsen till din fest och födelsedag celebrant. Skapa en överdimensionerad carnival biljett eller carnival pengar med födelsedag celebrant ansikte. Skriva information direkt på bilden eller på baksidan. Alternativt kan du skapa en inbjudan som ser ut som en karneval monter och lägga biljetter eller falska pengar inne i inbjudan. Använda carnival terminologi, exempel "Steg rätt upp" eller "Kom en, kom alla till denna spektakulära händelse som bara inträffar en gång per år."

Dekorationer

Dekorera med ljusa, festlig färger. Red är en gemensam carnival färg som enkelt kan gå med gul, vit, blå eller ett sammelsurium av ljusa färger. Ställ in aktiviteter att se ut som bås med hjälp av apparaten lådor eller hängande färgglada lakan och filtar bakom varje "booth". Ballonger, serpentiner och ljusa tyg kan fylla i utrymmen runt området part om utomhus eller inne. Användning randig och polka prickade dukar eller klä äta området se ut som en varmkorv monter. Gör tecken och hänga stora lampor eller strängar av ballonger för att peka ut vägen till part rymden.

Aktiviteter

Hälsa unga gäster med en craft station där de kan dekorera vanligt presentpåsar som plundra väskor för sin karneval biljetter eller liten karneval priser. Be dem att skriva sitt namn och dekorera med markörer, färg, glitter eller klistermärken. Ställa in en station för ansiktsmålning och tillfälliga tatueringar. Rita lätt mönster på en affisch att hänga vid stationen så att gästerna kan se deras alternativ. Detta kommer att göra det lättare för konstnärerna. Till exempel, är ballonger, regnbågar och blixtar mycket enklare och snabbare än superhjältar eller seriefigurer.

Spel

Enkla karneval spel som är lätta att sätta upp och lätt att spela är idealiska. Skräddarsy spel till åldersgruppen din gästlista för bästa resultat. Till exempel skulle kasta dart på ballonger tejpade plywood fungera bättre för äldre tonåringar eller vuxna än en förskola-åldern part. Släppa slantar eller klädnypor i tillbringare med liten hals. Kasta bönor väskor på en pyramid av burkar eller kasta fotbollar igenom hula hoops. Slänga slantar eller ping pong bollar i små skålar eller burkar fyllda med vatten. Försök att skjuta ping pong bollar från pinnar, golf tees eller burkar med vattenpistoler. Dekorera en stor bit plywood med hål skära ut för bilder, till exempel en muskel man eller sjöjungfrun. Anställa underhållare eller be vänner och familj att fungera som monter operatörer, clowner som gör animaliskt ballonger eller förmögenhet rösträknare. Du kan också hyra bouncy hus och dunk tankar från parti-leverans butiker.

Förfriskningar

Servera förfriskningar från en mellanmål stå carnival-stil. Varm korv, nachos, popcorn, sockervadd, pretzels, snö kottar, tratt kakor och saft kommer att tänka. Dekorera en stor kaka att se ut som en karneval eller särskilda booth hedra födelsedag celebrant. Du kan också servera cupcakes dekorerade som ballonger.

Gynnar

Gästerna kan handla sina carnival biljetter i för tjänst i slutet av parten, eller ge varje gäst ett visst antal biljetter att lösa in på bås för priser. På så sätt de kan spela så mycket som de vill men varje gäst kommer gå därifrån med en karneval pris. Fyll burkarna med ringar, klistermärken, godis, stora gumballs, studsbollar, barn måltid leksaker eller andra prydnadssaker. Låt gästerna välja ett pris för varje biljett. Inkludera ett super pris, som en hel burk fylld med en behandla och den som gissar hur många behandlar är inne tar hela burken. Större vinster kan beviljas för vissa prestationer, fler biljetter eller för varje barn.