mynewspapers.net

Födelsedag inbjudan idéer för middag & en filmOm du planerar att vara värd för en middag och en film för din kommande födelsedagsfirande, få uttrycka ute tidigt med lite hemmagjord inbjudningar. Använd ditt tema som inspiration för att skapa visuellt tilltalande mönster som sannolikt kommer att fånga din gästernas uppmärksamhet.

Biljett

Gör dina inbjudningar ut exklusiva biobiljetter att meddela ert parti. Använda kartong för att göra en rektangulär bas som liknar en överdimensionerad biljett och sedan dekorera ansiktet av inbjudan. Skriva "Erkänna ett" överst i fetstil, och sedan lägga till kritiska detaljer som liknar den information som visas på en biljett---inkluderar tid, datum och plats för parten som en liten beskrivning. Du kan också inkludera ett betyg för partiet som ett skämt.

Popcorn behållare

Ingen film skulle vara komplett utan popcorn, så Använd denna stapelvara som inspiration för dina inbjudningar. Använd vit kartong för att skära bas formen på din popcorn behållare. Lim på remsor av rött papper eller använda en röd markör för att skapa vertikala ränder kännetecken av bio popcorn behållare. För att göra din popcorn spill från toppen av inbjudan, antingen lämna utrymme på din kortpapp bas att dra den i eller limma på objekt som bomullstussar som liknar popcorn kärnorna. Skriva uppgifter om partiet på varje popcorn behållaren inbjudan.

Marquee

En markeringsram film för att visa de kritiska detaljerna för din fest. Skär en bit av vitt eller gult kortpapp i form av en traditionell markeringsram och skriv i ditt efternamn på toppen liknar namnet på teatern. Skriva i partinformation i steg som verkar vara marquee filmtitlar---rita linjer mot rutnät av information som filmtitlar skulle visas på en faktisk tält.

Film Film

Skär en rund bit av svart kartong och dekorera för att likna film film. Sedan på baksidan av inbjudan, limma fast en vit lappa av runda kortpapp som är lika i storlek med film film cirkeln. Detta kommer attrepresentera en tallrik där du kan visa detaljerna i partiet samt den meny som du planerar att erbjuda.

Klappa styrelse

En klappa styrelse är en annan symbol som är ofta förknippade med filmer, så använd en bit svart kartong för att skapa denna form. Dekorera inbjudan med vit färg pennor och skriv sedan i ditt parti detaljer. Om du känner för att avslöja din ålder, du kan skriva "Birthday Party ta ___" och inkludera den ålder du ska vända på din kommande födelsedag.