mynewspapers.net

Födelsedag hälsningar för dotter-i-lagar

Födelsedag hälsningar för dotter-i-lagar


Den subtilt relationen mellan svärmor och svärdotter är en som har utforskats och parodierade i populärkulturen i årtionden. I verkligheten, men får de flesta mödrar och daughters-in-law mycket bättre än deras förhållande porträtteras. Köpa presenter till en svärdotter, speciellt en ny behöver inte vara en svår uppgift. Födelsedag hälsningar behöver inte vara slösaktig, men de bör vara meningsfull.

Religiösa hälsningar

För en religiös födelsedagshälsning, berätta din svärdotter hur mycket av en välsignelse hon är till dig. Detta kan vara ett enkelt uttalande eller en kort dikt tala om för henne hur stor en roll hon spelar i ditt liv. I många kulturer, daughters-in-law är matriarchal siffror och är hedrad för delar de spelar i det dagliga livet för familjen; skriva ett religiöst budskap kan hjälpa Visa din svärdotter hur mycket hon är uppskattad.

Kärlek meddelanden och dikter

Trots de stereotyper som finns om relationerna mellan mödrar och daughters-in-law, kan dessa relationer vara stark, kärleksfull sådana. Skriva en kärleksfull, kan poetiska hälsning till din svärdotter vara en gripande påminnelse om den kärlek ni har för varandra.

Ansträngda relation

Ett enkelt kort kan vara ett sätt att börja att reparera gamla sår och gör ont i mamma/daughter-i-rättspraxis förhållandet. Om ni har haft en faller ut och har inte varit på speaking terms, kan du skicka en hälsning tala om för henne hur ledsen du är att saker man inte har gjort rätt. Vara uppriktig i din ursäkt, och du kan börja att överbrygga de problem ni två har haft tidigare.

Nya svärdotter

Om din son och sonhustru är nygifta, födelsedag kort med ett "Välkommen till familjen" meddelande kan hjälpa din svärdotter känna sig mer hemma i sin nya roll. Detta kan hjälpa öppna linjer mellan er två och gör få känna varandra lättare.