mynewspapers.net

Flytande Keratin & #x2122; Behandling

Flytande Keratin & #x2122; Behandling


Flytande Keratin är ett varumärke at-home uträtning system baserat på en metod som används i Brasilien heter escova progressiva (progressiv SKROVMÅL). Kemikalier i sådana processer bryta disulfide obligationer i håret för mer långvariga resultat och tros vara skadligt. Flytande Keratin anspråk på att vara helt säker. Keratin är hårets naturligt förekommande protein, komponera omkring 90 procent av axeln.

Flytande Keratin systemet

Flytande Keratin systemet består av en spray behandling, schampo, balsam, leave-in balsam och serum. Paketet kostar ca £45 och hävdar att hålla håret rakt för så länge som 30 dagar.

Ursprung av flytande Keratin

Flytande Keratin är renat protein isolerade från ren New Zeeland ull, enligt tillverkaren. Det hävdar att tränga igenom hårets cortex som beläggning axeln för skydd, lagring av fukt och glans.

Processen

Flytande Keratin är en urvattnad version av den långa salong keratin uträtning, men det fungerar enligt samma principer. Tvätta och torka håret, tillämpa keratin, låt det för 30 minuter, föna och använder ett 450-graders strykjärn, räta upp håret i sektioner.

Kontroverser

Det finns mycket debatt i media, online och bland skönhet och yrkesverksamma om säkerhet och integritet av keratin uträtning processer på grund av deras användning av formaldehyd. Flytande Keratin innehåller formaldehyd framställda ingredienser.

Liknande produkter

Hydrolyseras flytande keratin kan köpas från andra tillverkare för återfuktande och Konditionering håret. Brun-gul lösning också kommer från klippande ull och har en lukt.