mynewspapers.net

Flyers idéer för en begravningsbyrå

Flyers idéer för en begravningsbyrå


Medan de inte kanske det mest glamorösa företag, behöva begravningsbyråer fortfarande annonsera och tävla mot andra begravningsbyråer. Flyers är ett bra sätt för dem att göra det. men på grund av den känsliga karaktären på jobbet, man beslutar hur man gör ett reklamblad för en begravningsbyrå kan verka lite skrämmande. Att hålla några tips i åtanke hjälper begravningsbyråer skapa flyers som är smakfullt medan tilldrar sig uppmärksamhet av potentiella kunder.

Tonar

Även om begravningar gånger för sorg, behöver ett reklamblad för en begravningsbyrå inte alltid ha en dyster ton. En ton av respekt med en lätt antydan av firande kommer att fungera. Många människor gillar att tänka på en begravning som ett sätt att säga adjö till och fira livet av en älskad. Använda detta som ett tema för din flyer och fraser använda som "din älskade var en av ett slag och förtjänar en kista för att visa den." Inte gå för långt in i "firandet" och glömma att vara respektfull av möjliga kunder. För att säkerställa att klienterna vet du är respektfull och hjälper dem i denna svåra tid, helt enkelt säger så i reklambladet. Till exempel prova något som "I denna svåra tid, vi är här för att hjälpa till." Reklambladet kan vara tröstande, ännu festligare på samma gång.

Bilder

Som någon business flygare behöver de för begravningsbyråer innehålla bilder. Återigen, solsken och regnbågar är inte korrekt bilder för denna typ av kommunikation, men varken är bilder på begravningar. Istället Använd bilder av blommor. Blommorna är vackra och trolla fram känslor av liv, snarare än döden. Symboliska bilder kommer också att arbeta för en begravningsbyrå flyer. Till exempel, tillsammans med de tröstande ord, kan du bifoga en bild på två människor kramas eller två människor hålla händer att symbolisera medkänsla och förtroende. Bilder som dessa kommer hjälpa omedvetet dina möjliga kunder har goda känslor om ditt företag och känna som om de kan lita på företaget begravning.

Detaljerna

Flygblad för många andra företag kan omfatta detaljerna som priser och storlekar, borde en begravningsbyrå flyer vara mer allmän och bred. Bara orden "funeral home" berättar de potentiella kunderna att verksamheten erbjuder skrin, gör balsamering och allt annat man förväntar sig en begravningsbyrå att göra. Den enda anledningen till att upprepa dessa fakta är att skilja ditt företag från andra. I stället för att ange vilket säga skrin begravningen hemma har och vad de kostar, något inom ett stycke som "Hitta en respektabel Kista för din älskade och ge honom det avsked som han förtjänar." Som kommer att berätta för läsaren att ja, du har skrin, men kommer också få den tröstande och respektfull ton i tankarna. Spara priserna för när kunderna ber om dem.

Personlighet

Begrava en älskad är inte lätt och är en mycket personlig upplevelse för de inblandade. På grund av detta vill många människor känna att de som ansvarar för begravningstjänster "familj." Att tillhandahålla personlig information om ägarna eller specialister som arbetar i begravningsbyrå hjälper s familjer känner sig mer bekväm om främlingar hantering en älskade-en begravningstjänster. Om en begravningsbyrå är familjeägt, säga det i reklambladet. Berätta potentiella kunder när Begravningsbyrå grundades, och om dem som arbete där har varit där i 30 år, säga det i reklambladet. Det blir lättare för sorg patienter för att lita på en begravningsbyrå om mer information om hemmet och dess arbetare finns från början.