mynewspapers.net

Fluorescerande substitut för en LED-röretMed stigande teknik i gröna, miljövänliga belysning, många människor vänder från lysrör och ersätta dem med ljusavgivande diod (LED) lyser. Teknik omgivande LED-belysning är att förbättra snabbt och effektivitet och hållbarhet av LED-lampor leder några att byta till LED-rör under lysrör. Vissa vill dock använda lysrör eftersom lysrör är ljusare eller för att de gillar den välbekanta nyansen av fluorescerande ljus. Ett annat skäl att byta är att lysdioder är dyrare än lysrör.

18 till 20 Watt LED T8-rör

Om ett rum eller fixtur använder en LED-röret på 18 till 20 watt i en T8 LED tube uttag, kan det rimligen ersätta ett lysrör 36 watt. Lysröret ger en något högre ljusflöde.

T10 18 Watt rör

T10 LED accepterar ett 40 watts lysrör som ersättning. LED-rör nu innehåller startmotorn och barlast inuti röret, så att lysröret kan vanligen ersätta direkt i en LED belysning fixtur.

T5-rör

T5 lysrör kan kopplas till en T5 LED i de flesta fall. Dessa är mindre rör ofta används under skåp, i lager, på bussar och som bakgrundsbelysning för tecken. Standard utgångar för high output T5 lysrör är 29, 39 och 54 watt medan LED versioner är 20 watt för hög effekt.