mynewspapers.net

Flirta tecknar en manliga och kvinnliga geHan verkar intresserad av dig, men du är inte säker på om han flirtade. Han är fidgeting, fastställande sin slips och räta ut sin skjorta. Det kan vara förvirrande försöker dechiffrera hans icke-verbala ledtrådar för att översätta exakt vad han försöker kommunicera. Män och kvinnor ger tips i deras kroppsspråk att ange deras intresse för den person de flirta med.

Vuxna män

Män har oftast några åtgärder att de prestera antingen medvetet eller omedvetet när de är intresserade av en kvinna. En man är vanligtvis en att initiera touch när han flirtade; han kan placera handen på kvinnans arm för betoning. Han står rakare, skärper sin mage, krokar tummarna i sin hällor och spänner sina muskler. Han höjer ögonbrynen och sin läppar del när han låser ögon med någon han är intresserad. Han kan antingen röra upp eller släta håret. Han ofta jämnar ut sina kläder och fixar sin slips. Han kan slå hakan eller skägg. Om han sitter, sprider en man som flirtade sitt ben för att exponera sin grenen.

Vuxna kvinnor

En kvinna som vill flirta med en man ofta är den första att ta kontakt genom att stirra på honom och minskar avståndet mellan dem. Hon kastar sitt hår eller leker med håret ofta. Flirta kvinna kan korsa och uncross benen om hon sitter, ta av sig sin sko, spela med sin sko eller har sin sko sitter på kanten av hennes tår. Hon kan slå benen, öppna benen eller spela med ett cylindriskt objekt. Flirta kvinnor slickar ofta sina läppar. Kvinnan är oftast i kontroll av interaktion; Hon är den som avgör hur snabbt de fysiska relation fortskrider.

Kvasi uppvaktning beteende

Det finns situationer som visar flirt kanske bara att spela runt och inte riktigt intresserad av att ha ett förhållande, bara intresserad av att flirta. Tecken på att anger flirt inte ska tas på allvar tittar på andra människor i området, tala i en mycket hög röst och visar överdriven beteenden. Han kanske använder fel kropp läggning. huvudet står inför kvinnan, men hans kropp är inte. Detta kroppsspråk visar att han inte är riktigt intresserad.

Tonåringar

Tonåringar flirta på samma sätt som vuxna gör, men allt mer är överdriven. De använder ofta retas, slå, nypa och tar den andra personen mat eller personliga föremål som metoder för att få uppmärksamhet av det motsatta könet.

Avvisa beteende

När en person flirta, finns det kroppsspråk som bör beaktas när du letar ledtrådar om godkännande från den andra personen. Om en person inte är intresserad, kan han stå med armarna vikta, kanske även bilda nävar. Om han står med en arm ner och den andra armen greppa att arm, är han ointresserad av flirt. Hon kan gäspa, rynka pannan, håna eller titta bort. Hon kommer inte få ögonkontakt. Om sitter, kan han korsa benen och hålla fast vid ett ben. Han kan sätta händerna i fickorna, eller han kan göra något för att indikera ointresse, såsom plocka sina tänder eller titta på naglarna.