mynewspapers.net

Flickan småbarn rum idéer

Flickan småbarn rum idéer


Dekorera ett rum för en barn-åldern flicka kan vara roligt. Det finns en mängd olika teman och idéer du kan prova. Du kan göra nyckfull, moderna, ljusa eller lugn beroende på vilken typ av rum du och ditt barn kanske gillar. Om du dekorera ett rum för en liten flicka, lära dig några bra idéer kan du försöka se till att din tot blir den perfekta rummet live och spela i.

Vacker prinsessa

Princess inredning är en mycket populär idé som du kan använda för din tot sovrum tema. Hålla sig till rosa och purpur för färgskalan. Du kan köpa falska plast princess kronor att dekorera på hyllor, och även göra en tiara-formade sänggavel, med hjälp av kartong, sprayfärg, glitter spray och shellac.

Underbara trädgård

En trädgård rum är ett fantasifulla sätt att dekorera din tot rum och ge det en liten fantasier. Du kan måla blommor längs väggarna, och även ta falska vinstockar, limma några falska blomknoppar på dem och vira dem runt gardinstänger. Sticka med ljusa pasteller. Du kan måla väggarna en ljusblå, och måla en strålande sol över din tot bed.

Kul fjärilar

Fjärilar är ett annat populärt tema bland små flickor. Du kan måla fjärilar fladdrar längs väggarna, eller använda fjäril tapet trim för att spara tid och pengar. Du kan också göra din egen fjäril sänggavel med hjälp av kartong, sprayfärg och lite shellac.

Fruktiga färger

En fruktig tema kan vara ljusa, färgglada och yummy sätt att inreda ett barns rum. Tror fruktiga färger som hallon rosa, lime grön, melon green och kanske till och med svart att representera vattenmelon frön. Du kan måla väggar en melon grön, göra trim i en fet rosa och kanske lägga lite frö-formade svarta prickar i trim. Du kan ta en halv cirkel träbit eller kartong och måla den att se ut som en vattenmelon eller lime skiva att använda som en sänggavel.

Vackra natthimlen

En stjärnklar natt tema kan vara en vacker sätt att skapa en avkopplande plats för din tot. Du kan måla väggar en natt himlen färg och lägga små stjärnor och en måne. Sticka med djup blues, violett purpur och fyllig gula. Du kan måla en vägg i en stjärnklar natt tema, där din tot bed kommer att, med motsatta väggen en solig dag scen, där barnens lekplats kan vara för en intressant kontrast.

Vilda utskrifter

Djurtryck är ett annat vilda sätt kan du dekorera din lilla flickans rum. Du kan köpa en mängd olika uppstoppade djungeldjur, leoparder, zebror och tukaner. Du kan även måla en djungel väggmålning på ena väggen, eller anlita en professionell om du inte är väldigt konstnärlig. En annan idé, liknande till trädgård tema, hängande vinstockar från gardinerna. Se bara till att de inte hänger inom din tot räckhåll för säkerhet och för att undvika dem att få drog ner.