mynewspapers.net

Flicka Gag gåvor

Flicka Gag gåvor


Om du ger en gåva till en kvinna med humor som inte kommer att få kränkta enkelt, kan då en gag gåva vara ett perfekt alternativ. Gag gåvor är vanliga vid födelsedagar, möhippor och duschar och kan variera från billiga och dumt att besynnerliga och över toppen. Oavsett vilken riktning du väljer att gå med din gag gåva, finns det ett antal idéer som säkert kommer att få några skratt på nästa fest.

Äktenskap

Möhippor och duschar bröllop är några av de vanligaste platserna kvinnor få gag gåvor. Många gånger, ger brudföljet medlemmar och vänner till bride-to-be erotiska leksaker eller underkläder till nya bruden som gag gåva. Andra alternativ inkluderar roliga äktenskap T-shirts, såsom skjortor som läser Mrs Always Right och Mr Right. Du kan också köpa gag gåvor såsom falska, plast boll och kedjor för bruden att använda som ett skämt på sin man.

Milstolpe

När en kvinna firar en milstolpe i livet, till exempel att ha en baby, examen från högskola eller på väg mot pension, får de ofta några skämt gåvor. Många nya butiker och webbutiker har ett antal stora skämt gåvor att passa nästan alla tillfällen. Rolig sparbössor med tryckta talesätt som "student lånefonden" eller "flytta från mammas källare fonden" kan vara kul presenter till nyutexaminerade. Öronproppar eller funny baby T-shirts gör bra skämt gåvor för snart vara mammor också.

Nyhet

Om du letar efter en bra gammaldags gag gåva, säljer många nyhet butiker böcker och artiklar som är säker på att få några skratt. Du kan köpa en bok av toalett humor skämt för henne att sätta i sin bästa badrum. Om hon älskar att dricka kaffe eller öl, köpa en överdimensionerad öl mugg eller kopp kaffe kopp. Dessa dricksglas kan vara 20 eller fler gånger större än en normal kopp, och är ett roligt sätt att skämta om sin kärlek till koffein eller alkohol. Om hon har ett tråkigt jobb, få en office bowling kit eller en basket hoop för över hennes soptunna.

Födelsedag

Födelsedagar, finns särskilt viktiga födelsedagar, bra tillfällen att få gag gåvor. Om hon vänder 21, få massor av alkoholrelaterade gåvor som stora flaskor av alkohol, jätte dricksglas eller en "baksmälla kit" som består av en kylklamp, aspirin och ett papper "barf" att hjälpa henne återhämta sig från sin 21-årsdag. Om hon vänder 40, få henne massor av skämt gåvor att skämta om sin ålder, inklusive objekt som säger "over the hill" på dem, eller falska vandrare eller käppar, Vuxen blöjor eller hörsel aids.